Hep arıza..egzantrik yapıldı..rölanti bozuldu

kartalucar

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
nereye el atılsa bozuluyor..egzantrik sensörü yapıldı birde gaz kelebeği temizlensin dedik...rölanti ayarlayıcı bozukmus...temizlendikten sonra vitesten bosa cekince 1000 devire düşüyor sonra 1500 kendi cıkıyor iniyor vs...parca gm 300-400 arası .. simens 170 lira ... satılık ilanı verdim araba için..yaptırmadan satacagım.anlasırsak bunuda pazarlıktan düşecegim...:mad::mad:

Uzun süre benim de başıma dert olan bu sorundan kurtulmak için sırasıyla yetkili serviste iki sene evvel yapılanlar; Ekzantrik devir sensörü (154 ytl), ekzantrik mili müşürü, rolanti ayarlayıcısı (280 ytl), rolanti ayar contası. Yaklaşık 500 ytl sonucu bu dertten kurtuldum. Hep belirtiyorum bu arabalar her türlü yan sanayi yedek parçalarını kabul etmiyorlar. İyi bir yetkili veya özel serviste kullanılacak orjinal parçalarla bu sıkıntıdan kurtulabilirsin. Satmak tek çare değil.

Uzun süre benim de başıma dert olan bu sorundan kurtulmak için sırasıyla yetkili serviste iki sene evvel yapılanlar; Ekzantrik devir sensörü (154 ytl), ekzantrik mili müşürü, rolanti ayarlayıcısı (280 ytl), rolanti ayar contası. Yaklaşık 500 ytl sonucu bu dertten kurtuldum. Hep belirtiyorum bu arabalar her türlü yan sanayi yedek parçalarını kabul etmiyorlar. İyi bir yetkili veya özel serviste kullanılacak orjinal parçalarla bu sıkıntıdan kurtulabilirsin. Satmak tek çare değil.

rolanti ayarayıcı söktüler orjinal ama 12 yıllık parca bozulmus...nereye elimizi atsak yeni bir arıza cıkacak...350 kişi ilana bakmıs daha arayan 1 kişi..1 agustosu mu bekliyor millet anlamadımki..ayrıca para lazım o da satmak için önemli bir etken

abi aynı olay benim araçta olmuştu. ayarlayıcıya yakın bi parça değişmişti sonra arıza yaktı.temizlendi ve geri takıldı sorun yok şu an. yani orda bi temas problemide olabilir..

rolanti ayarayıcı söktüler orjinal ama 12 yıllık parca bozulmus...nereye elimizi atsak yeni bir arıza cıkacak...350 kişi ilana bakmıs daha arayan 1 kişi..1 agustosu mu bekliyor millet anlamadımki..ayrıca para lazım o da satmak için önemli bir etken

2000 motor araçları satmak artık çok zorlaştı 1600 ler daha rağbet görüyor hatta millet 1200 1300 motor araç almaya başladı inş satılır

opel araçları 7-8 yaşından sonra güzel bir bakım istiyor, benim tecrübe ettiğim bir kere tesisatlar ve sensörler sırayla bitiyor. yukarıda saydıklarınız dahil 5-6 kalem parça değiştikten sonra uzun yıllar kullanılabilir. yinede ben memnunum bu paraya bu konfor,güven hissi başka araçta yok bence.

benm arabanın bi zamanlar ilanını vermiştim.. 1750 kişinin bakması sonucunda 1 kişi aramıştı.. O'da fos çıktı...

abi aynı olay benim araçta olmuştu. ayarlayıcıya yakın bi parça değişmişti sonra arıza yaktı.temizlendi ve geri takıldı sorun yok şu an. yani orda bi temas problemide olabilir..

tamircide cıkma parcalarda vardı hepsini denedi olmadı..temastan degil parca bozuk

Vectra Nin 1.6 Sina Bineceğime 2.0 E Biner Konforun Performansin Tadini çikaririm araç ağır bu kasaya 1.6 çok Hantal Kaliyor Ve Yakit Konusunda 2.0 Ile Fark Yok Gibi Bişey Hatta şehirdişi Tüketim Daha Düşük 2.0 De

satamak zor takasa git bence..

Geri