hem opelci hem motorcu varmı :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan arcatera
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bende de bir merak var motorlara hayattan sıkılınca almak istyorum

Walla bende de var büyük merak ama ailemin bana dediği tek şey ''seni genç yaşta kaybetmek istemiyoruz'' oldu:D

en500 çok güzel motordur teksilindirdi dimi 6 vites olması lazım çok sağlam süratli motordur bildiğim kadarı ile rahat 170 yapıyordu yanılmıyorsam
motor sevgisi bir başka tanımasalar genede yanına gelir selam verirler bazen sohbete gelirler bazen sen gidersin..

ben düşdüğümde kimse durmadı araba endurocu transalpmi bir arkadaş durdu motoru üstümden kaldırdı falan allah razı olsun hayla ondan.. yoksa bacan ezilicekdi tamda zincirin üstünegelmişdi...

ve güvenlik kesinlikle önemli bir motor almadan önce zaten güvenlik ekipmanlarının fiyatı motor fiyatı tutar söyliyimde alacak arkadaşlar önden bellik kaliteli bir kask motorsiklet botu eldiveni disk kilit zincir kilit ekipmanları alsın hazırlasın :) motoru aldıkdan sonra çünkü alamaz alamayıncada gider çin malı gene aksk alır çinmalı bellik alır o kaskda kafa mafa korumaz sadece trafik polisleri ceza yazmasını engeller.. :)

site sahiplerinden ricamı etsek opelriders diye bir bölüm açsalar :)

EN500 çift silindir ve 50bg su soğutmalıdır. Cruıser makinadır ve seridir.6 viteslidir. Ayrıca çok dengeli bir makinadır.

biliyorum hocam kafamda kalma eski bilgilerle yazdım 98 de kullanmışdım bir arkadaşda vardı epey epey seri bir aletti çok dengeliydi ama 90 lılardaki serilerde sanırım kronik bir sorunları vardı en500 lerin 2000 den sonra o sorunu çözdüler galiba ama hatırlamıyorum geçmiş zaman...

Geri