hem opelci hem motorcu varmı :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan arcatera
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

arcatera

Banlanan Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar motoru olan arkadaşlar varmı araba bir zevk tutkuysa motorda hastalıkdır malum o hastalığada bir kere yakalanırsanız tedavisi yokdur :) :)

uzun zamandır bu hastalıkdan müzdaribim hangi doktora gitsem hangi kapıyı çalsam bir çare bulamadılar en sonunda bende benim gibi aynı hastalığa yakalanmış arkadaşlarla gezmeye tozmaya başladım :kop:

burda da varmı motorcu arkadaş :)

3 sene öncesine kadar evet, bi toyotanın sol tarafını parçalayıp ve kendimide 1 ay topal bırakınca vazgeçtim. Tavsiye ederim.

motor büyük zevk ama tecrübe istiyo birde kaza yaptın şansın yok

bende hastasıyım motorun ama scooter dan oteye gıdemedim, 3.5 yıldır halen 150cc scooterlayım :) . neyseki (komşum) arkadaşımın motoru var, genelde birlikteyiz, onun motoruna biniyoruz. 600 cc lik. orda tadımı alıyorum :)

alcam alcam
bi 1200 lük honda alıcam:D

sende herşeyi alıyosun ya bu nasıl iş :D:D:D:D gadett alınır, manta alınır, motor alınır, :D heheheheh

alcam alcam
bi 1200 lük honda alıcam:D

samet önce opel alman lazım başlığı iyi oku :kop:

neyse acıklamıyım şimdi opel ve kadett mevzuusunu;)

bilmesi gereken biliyor:D

motor mevzusunda kormıycaksın geçen sne bende kaydım düşdüm chopper motorumla ayağım motorun altında kaldı senin gene iyi benim 3 ay ayağım ağrısı sızısı geçmedi ama vazda geçmedim öyle en ufak şeyde vazgeçersen motora hiç sevdalanmıycaksın biizm gurupda bir osman sbimiz var adam65 yaşında bu yaşına kadar motorda kırılmadık kemiği kalmamış

bende de racing vardı sattım chopper aldım onuda sattım şimdi 2004 model silverwing 600 üm var acayip hata yapmışım diğer motorlarda takılmakla bnu anladım mükemmel ötesi keyifli bir motor abs si vardır buzdolabı vardır kolay kolay yolda araba bile yanınıza gelip kafa tutamaz kaslı motordur yolu kaplar ben birde kornasını stebel truck kamyon kornası takrıtdım kornaya bir basıyorum minübüsçüler bile yoldan kaçıyor :)) bunca zaman o kadar boşuna vitesli motorla uğraşmışım gerçi bilmekde gerek ama şu anki motorum o kaar keyifliki anlatamambirde motorun güzel yanı pahallanan dünya petrol fiyatları karşısında ucuza gezmenin en koaly basit yolu

valla ben kimseye çin malı motor tavsiye etmem ama ikinci elde olsa eskide olsa avrupa motor japon motor akmaz kokmaz en kötüsü ağır bir bakıma sokarsın ama seni yıllarcana götürür..

Ben 1996 senesinden beri opellin her modeline sahip oldum.(Omega hariç) bu opel bölümü , gelelim motor hastalığına bu hastalığın tedavisi kesinlikle yoktur gerçekten hastalığa yakalanmışsanız tek tavsiyem ki ben yıllardır böyle yapıyorum kesinlikle korumasız ve kıyafetsiz (50 metrede gitseniz) motora binmeyin arkadaşlar ben şahsen öyle yapıyorum.Gelelim sahip olduğum motora 1995 Kawasaki EN500 üm var.
Bende çin mallarını önermiyorum ben yıllardır Kawasakiye biniyorum rütin bakımları haricinde arıza nedir bilmem o sebepten kesinlikle markalı motor alın diyorum..
Motor hastalıktır, motor özgürlüktür,motor hiç tanımasanızda gönül veren insanları kısa sürede kaynaştıran bir araçtır..Bence motor ve arabam hayatta vazgeçilmezlerimin arasındadır..
Motora güvenlik ekipmanlarıyla binmeniz dileğiyle kazasız belasız günler ve sürüşler dilerim....

Geri