Hem kaza tehlikesi atlattım hem de arabaya işkence ettim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sozberk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
geçmiş olsun

teşekkürler

Son düzenleme:
geçmiş olsun da siz trafikteki diğer insanlar için tehdit oluşturmuşsunuz.o kadar gülmeseydiniz bari sizin gibiler yüzünüzden insanlar ölüyor arkadaşım.

giden aracın vitedi D konumundan N konumuna geçmez.gerçi dururkende D konumundan N konumuna geçmesi için mandala basmanız lazım.sadece R konumundanken mandala basmadan N konumuna geçebilir.
easytronic viteslerde mandal falan yok.küçük bi dokunuşla kolayca d den n ye geçebiliyor.r ye girebilmesi için sağa çelik aşağı itmek gerekiyor.yani yanlışlıkla geçmesi zor.

easytronic viteslerde mandal falan yok.küçük bi dokunuşla kolayca d den n ye geçebiliyor.r ye girebilmesi için sağa çelik aşağı itmek gerekiyor.yani yanlışlıkla geçmesi zor.
easytronic olduğunu nerden çıkardınki sen.ben göremedim biyerde yazıyosa gösterde ona göre yazalım.ben mevcut otomatik vitesden bahsediyorum.sen ne anlatmaya çalışıyosun?

Araba easytronic değil de viteste de sorun olduğunu sanmıyorum. Olay vücut ağırlığıyla aşırı zorlama sonucunda gerçekleşiyor. Yoksa Allah'a şükür Şeytan kulağına kurşun saat gibi çalışıyor. Zaten araç her kontak açışımda şanzımanı test ediyor. Bir sorun olsa mesaj veriridi.

Geri