help mee

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan enver54
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

enver54

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar öncelikle hepinize selamlar benim size bir sorum olacak bende 2013 model 1.3 asta j var babamada 2009 2010 1.6i 115bg insignia almayı düşünüyoruz ama araştırmalarıma göre 1.6i 115 beygir buna çok yetersiz geliyormuş benim astram kadar küvveti lsa bana yeter sizce 115 bglik insignia nasıldır o m otor ona yeterli gelirmi  avantaj ve dezavantajlarını yazarmısınız şimdiden teşekkürler  capo capo thnxx

Ynt: help mee

Şahsen ben olsam 1.6 115 hp insignia ya vereceğim parayı astra j turbo sedan ile değerlendiririm insignia kullanmadım ama o motorun insignia da başarılı olacağını sanmam ileride sıkıntı yaşanır motor gücünden dolayı tutulmayan motor gibisinden

O arabayı 1.6t 180 beygir motor hakkıyla anca taşıyor, 115 lik çok yetersiz kalır. Ayrıca 1.6 t insigniaların fiyatları çok uygun, 115 lik almaya değmez.

babam özellikle insignia baktığı için onu istiyoruz bende dedim sedan astra alalım diye ama özellikle onu istiyor birde 1.6t 180 bg olanı 4bin motor jiple nerdeyse kafa kafaya yakıt harcıyor o yüzden 1.6i düşündük sizler sayesinde biraz fikir edinip karar vericez birde test için bir tane bulabnilirsek o zaman daha etkili olacak

İnsigniada 115 lik motorun 180 lik olandan az yakacağını düşünüyorsanız yanılıyorsunuz.

Daha önce insignia 1.6t 180hp kullandım. size tek tavsiyem sakın ama sakın 115 lik bir insignia almayın. 5 kişi araca bindiğinizde rampa çıkarken bile zorlanırsınız.

1.6 115hp insignia yı zor kaldırır, ileride tüp takılırsa, çekiş daha da düşer.

Hocam ben 1.6 115'lik motoru kullanıyorum. Astra'da bile yetersiz bu motor. Insignia'ya çok düşük gelir. Yakıtı düşünüyorsanız bile 1.6 180 tavsiye ederim.  1.6 115 benzinde zaten 1.4 Turbo motordan fazla yakıyor.

enver54 link' Alıntı:
arkadaşlar öncelikle hepinize selamlar benim size bir sorum olacak bende 2013 model 1.3 asta j var babamada 2009 2010 1.6i 115bg insignia almayı düşünüyoruz ama araştırmalarıma göre 1.6i 115 beygir buna çok yetersiz geliyormuş benim astram kadar küvveti lsa bana yeter sizce 115 bglik insignia nasıldır o m otor ona yeterli gelirmi  avantaj ve dezavantajlarını yazarmısınız şimdiden teşekkürler  capo capo thnxx

Enver Kardeşim ֖ncelikle Hoşgeldin Kendini Tanıtırsan Memnun Oluruz...

http://www.opelsizasla.com/forum/index.php?board=6.0

Babalarımıza yeter bence bu motor

Geri