Hella Kornam Bozuldu Yeni Korna Önerisi?

Ben bu tip kornayı almadan önce birkaç tanesini kıyasladım. Tabi kıyasladığım aynı klasmandaki ürünlerdi .

Tespit ettiğim farkları yazayım.
1-Bosch ve stabel haricinde diğer ferrari kornalarının sesi hoşuma gitmedi.
Bosch ve stabel sesleri birbirine çok yakın ama bana bosch biraz daha tok gibi geldi. Bir başka arkadaşa stabelin sesi daha güzel gelebilir ne de olsa zevkler ve renkler olayı
2-Bu iki marka harcindeki markaların dayanıklılığı konusunda aksesuarcım iyi referans vermedi. Zira yağmurda çamurda karda kullanıyoruz.
3- Bosch garantili ürün . Bu ürünü bosch car service ten faturalı garantili olarak aldım. Stabelde garanti vardı okuduğum kadarıyla fakat bosch yaygın servisi ve malının arkasında durmasıyla bilinir.
4- Bosch un fiyatı stabel den daha uygundu.

Stabel in kalitesinin Bosch kadar iyi olduğuna eminim .Yazınızda da bahsettiğiniz gibi Bosch dünyanın dört bir yanında üretim yapıyor ve yaptırıyor. Fakat kalite bosch kalitesi Çinde de aynı Avrupada da G. Amerikada da. Bir ürünün üzerine bosch yazmak eminim ki çok kolay değil.

Fakat bu ürün için bir dip not düşeyim bu kornanın üretimi İtalya da yapılıyor.

Kim bilir belkide Stabel yapıyordur bu kornayı! Biz burada boşu boşuna Bosch-Stabel diyoruz. Belkide aynı fabrikdan çıkan küçük farklılıkları olan ürünlerde olabilir.

Ben kendim gördüğüm ve duyduğum kadarıyla sizlere bilgi vermeye çalıştım.

Eski aracımda da bu kornayı kullanıyorum , yeni aracım vectrada da bu kornadan aldım.

Sonuç olarak isteyen arkadaş zevkine ve mali durumuna göre istediği kornayı takabilir. Ses konusu tamamen zevk meselesi. Kimi kamyon kornasından hoşlanır , kimi çat çat kornadan kimi ise fala fala kornadan.

airmasterby1.jpg

Selamlarımla,

siz memnunsanız sorun yok ben dayanıklılık kalite uzun ömür açısından ikisininde iyi olduğuna eminim sonuçda marka gibi markalar çin malları gibi bu gün var yarın yok tipi markalar değiller

bende sotbel aldım astraların kornası cok aşağıda olduğu için su alıyor yağmurda falan bozuk çalıyor ama kuruyunca birşey kalmıyor stobel bosch ne farkeder yaa dinle sesini hangisi hoşuna giderse onu al bence;)

bende sotbel aldım astraların kornası cok aşağıda olduğu için su alıyor yağmurda falan bozuk çalıyor ama kuruyunca birşey kalmıyor stobel bosch ne farkeder yaa dinle sesini hangisi hoşuna giderse onu al bence;)
bende aldım faik stebeelll 40 ytl ahmetın yuzunden :D:D:D
taktırcaz kısmetse:D:D

Sevgili Selçuk
Ben Ferrari Korna taktırdım
Çok Memnunum fiyatı da makul
Tavsiye ederim

aldım sonunda be murat abi biraz erken oldu ama :D

Bende de Bosch un Air Master kornası var.Verdiği ses gerçekten çok kaliteli.Öttürdüğün zaman 3-4 metre ilerideki vatandaş tırsıyorsa diyecek birşey yok.Polisin yanında da kaç kere öttürdüm bir problem yaşamadım. ;)

konuyu hortlatalım arkadaşlar arkadaşın honda civic in kornayı değiştirmek istiyoruz japonların şu tiz kornalarına uyuz oluyor arkadaş aslında buna bende etki ettim biraz :D benim audideki sesi duyunca adam yanımda korna çalmaz oldu :D

neyse şimdi audi bmw benim eski vectra kornası gibi kalın sesli korna arıyoruz bu kornaların tipi cinsi ismi varmıdır.. birde amerikan kornalar var böyle bir garip kalın gibi ama içinde ince ses de oluyor..

konuyu hortlatalım arkadaşlar arkadaşın honda civic in kornayı değiştirmek istiyoruz japonların şu tiz kornalarına uyuz oluyor arkadaş aslında buna bende etki ettim biraz :D benim audideki sesi duyunca adam yanımda korna çalmaz oldu :D

neyse şimdi audi bmw benim eski vectra kornası gibi kalın sesli korna arıyoruz bu kornaların tipi cinsi ismi varmıdır.. birde amerikan kornalar var böyle bir garip kalın gibi ama içinde ince ses de oluyor..

Amerikalılar gibi kesin çözüm yapın tren kornası :kop:

İçinde ince sesden kalın sese kadar ne ararsan var :D

yok o kadarda değil :) izlemişdim zamanında tren kornalı bir arabayı adam kornaya bir basıyordu yolda yürüyen adam yerinden hopluyordu.. :)

O zaman şekil birşeyler olsun The god father,oyun havası çalanlar var :)

Geri