hayvan bunu yapmaz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan babyblue
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

babyblue

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhaba arkadaslar sabah kaltigimda iki lastigide bicaklamislardi kim yapar niye yapar anlamadim gitti sanirim kiskancliktan yaptilar baska bi aciklamasi yok cunku:mad:

Kıskançlık olayını bilmem ama adam şerefsiz ise her yerde şerefsizdir işte onu bilirim... geçmiş olsun...

Geçmiş olsun. Sadece sizin araç mı? Yoksa etraftaki diğer araçlarda da var mıydı aynı durum?

İstanbul diyor ve susuyorum. Çok geçmiş olsun...

Antalyada da üç gündür araç camlarını kırıyorlar. Yaz geldi ipsiz sapsızlar ortaya çıktı

Kıskançlık olayını bilmem ama adam şerefsiz ise her yerde şerefsizdir işte onu bilirim... geçmiş olsun...

ayni sey basina geldiginde anabaci duz giderler ama bu serefsizligi yaparken yaptiklarini unutur anasinin karnindayken g s ib ler :D

---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 19:36 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 19:14 ----------

Geçmiş olsun. Sadece sizin araç mı? Yoksa etraftaki diğer araçlarda da var mıydı aynı durum?

aracim 5 aydir farkli sikintiardan dolayi otoparktaydi,cikarali henuz 3 gun oldu bana denk gelmis olamaz ayrica 2 lastik birden. Oturup kalktigin adamlar bir kendilerine birde sana bakiyolar arayip napiyosun dostum deyip bicagi soku veriyolar lastige , nasil olsa nerden bilecek serefsiz dostum

nPppza.jpg

---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 19:40 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 19:36 ----------

istanbul da problem yok ömrünü tamamlamis kelebek dolu sadece onlarda gelip bize konuyor dostum

---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 19:52 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 19:40 ----------

Antalyada da üç gündür araç camlarını kırıyorlar. Yaz geldi ipsiz sapsızlar ortaya çıktı

paramizi guvence altina almak icin bedel odemekten cekinmeyiz ama konu arac olunca otoparka para vermek gereksiz gibi dusunulur . Ama o sabah veya aksam geldiginde el gider basa ah ceker dururuz.:o
birgun bedelini odememek icin otoparklari tercih etmeliyiz diye dusunuyorum

bu konuda hep diyorum Mobeseler bana kalsa heryere konsun bazıları diyorki özelimize giriyor kardeşim o mobeseler sayesinde hırsızlık,ugursuzlar yakalanıyor, o ÖZELEMİZ diyenler kesin
hırsızlıkgı yapan tayfa. Yıllar yıllar once babamın şahininden teybini calmaya gelen hırsızlar
teybin yerleştirildigi yatagı da sokmeyi unutup geri dönmüşler 15 dk sonra o sırada soygunu goren bir komşunun polisi araması sonucunda polislerde o civarda gezdiginden hırsızlar suc ustu yakalanmıştı, belkide kısmet. Ama bu arada tekerlek kesme, cam kırma, ayna parcalama. Bizim mahallede 2 kez yakalann kişileri uıyuştuırucu almış zengin cocukları oldugu ve maldan sonra heycan olsun diye yaptıkları ortaya cıktı, SONUC: para cezası ile salındılar. 6 ay sonra yine geldiler, bu kez arabalara benzin döktüler intikam aldılar buyuk olasılık, ama mobese vardı, mahallede gezen gencler adamlar gormusler ve zengin P.Ç leri evire cevire dövmüşler. Polis geldiginde ise cocuklar yerde natürmort durumunda nakavt.
Cocuklar kimi şikayet edecekler ellerinde benzşn bidonu ustleri benzin. Bu seferde zengin babaları avukatları sayesinde kurtuldular ama yedikleri kemik kırıcı dayak sonrası birdaa mahalleye ugrayamadılar.

Merhaba arkadaslar sabah kaltigimda iki lastigide bicaklamislardi kim yapar niye yapar anlamadim gitti sanirim kiskancliktan yaptilar baska bi aciklamasi yok cunku:mad:

Ayni olay gecen hafta benim de basima geldi. Daha dogrusu sokaktaki 10-15 aracin. Sokagin basindan sonuna kadar onune gecene takmis bicagi. Bilincli yapilmis ki lastik tamir edilemesin. Istanbul avcilarda oturuyorum ben. Siz nerede oturuyosunuz bilmiyorum ama her yerde bu serefsizler. Gecmis olsun

aslında heryere koycan mobese kamera ne varsa, sonra gidecen polise verecen sokakdaki tum kamera kayıtlarını, bulun bunları diyecen. Kanımca böyle olaylarda tum sokakca polise gidilse sonuc alınır ama tabiki kayıt olması lazım ki. Yada bıcaklanan araclardan 1-2 si polis otosu olacak , o mutlak bulur.

Geri