Hayal mi_? Gerçek Olabilirmi_?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan balcovali
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

balcovali

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
vectra larımıza bu uygulamayı yapabilirmiyiz acaba, bazı arkadaşların çalışmaları olduğunu duydum bu konuda bilgisi olan arkdaşlarımız varmı?

Son düzenleme:
bu orjinal olabilir.
oraya ekran takması zor çünkü o ölçülerde lcd yok piyasada. ama orayı biraz kesip ekran oraya uyduranlar var.

bu uglamayi yapabiliriz tabiki ama ....! ilk once teybi degistirmek gerek yurtdisinda 500 euro civari + arabanin uzerindeki ekran degiscek ''renkli ekran olacak'' oda 275 euro civari takilmasi falan 1100 euroyu buluyor bildigim kadariyla

anladım kardeş. bu orjinali sanırım hem navigasyon hemde aracın diğer donanımlarına bakınca özel yapım gibi birşey sanırım ama süper birşey olur oraya göre lcd bulunursa

haa unuttum birde harita icin cd ler almak gerek her ulkeye gore cd ler var oda tane hesabi 100 euro

o kadar pahalı teyp almaya gerek varmı normal lcd çıkışı olan teyp ler var oraya göre bi lcd bulursak takılır diye düşünüyorum, navigasyona gerek yok mp3 listesini yada klip fln oynatsa yeter bence

3.5" LCD ekran olur gibi o boşluğa. Onu da VCD li bi teybe ya da navigasyon cihazına bağlarsanız bunun aynısını yapabilirsiniz. Ama o ekrana yol bilgisayarı verilerini aktaramazsınız

hayal bu bütün parçalar bir araya gelse bile araca montajı ve verim alınması çok zor normal yol bilgisayarı olan aracın tesisatının navigasyon olanla aynı olacağını hiç zannetmiyorum son olarak araç üzerinde navigasyonlara uyumlu yazılımların Türkiye için olanlarını olmadığını biliyorum ben yani navigasyona yüklenecek yazılım yok bunu yapan şirketlerinde yazılımları kendi cihazlarına uyumlu diye biliyorum

bnce oraya en uygun lcd ekranı bulup sonrada çerçevesini fln söküp sadece ekranını oraya güsel bi şekilde oturtmak, ben bunu yapmayı kafaya koydum ama sırf denemek içinde ekran alınmaz çıkmacıya gidip denemek lazım yada yapan bi arkadaş bulursak süper olur

Geri