Havalandırma sürekli sıcak hava veriyor

bu klapeler ön klima panelinin içinde göğüs sökülmesi gerekecek..
ama önce sana tavsiyem vakumla çalışan kalorifermusluğuna bakman tahmin ediyorum klima otomatik aracın....sıcaklığı soğuk ayara getir ve motoru çalıştır ısınınca musluğun içeri kalorifer peteğine giden iki hortum var onlara bak biri soğuk olması lazım eğer sıcak ise musluk ya bozul yada üstüne giren vakum hortumunda kaçak var musluğu tam kapatmıyor...önce burdan başla

hiç fikri olan yokmu

Serdar bey sizi ne tatmin etmedi acaba???
bakın o klima konsulun arkasında tüm klima bloku bulunmakta resimdeki mavi hortumlar vakum hortumlarıdır...
yanlardaki mekanşzmalar o hortumun girdiği ise vakum ventiller klape ayarları için
Klima-Heizungs-Block.JPG

buda motor kaputunu açarsanız sağ önde kalorifer musluğu bakın tek geliş çift içeri giriş, bu motor suyu sıcaklığını içeri kalorifere veriyor veya soğuk ayara getirirseniz içeri sıcak su girişini engelliyor ve vakumla çalışıyor bu musluğun soğuk ayarda içeri sıcak su veriyormu ona bakın ondan sonra işin ağır zor kısmı gövdeye...onun için önce bu musluk hortumlarına bakalım ki hatayı içeride arayıp iş çıkarmayalım anlamında size musluğu yazdım.. şimdi resim ekliyorum ki belki parçayı tanımıyorsunuz(hata ettimse af ola)
kolay gelsin
V6+Hinten.JPG

çok teşekkür ederim hata ben de 2. sayfaya geçtiğini göremedim.verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür edrim ilk işim motordaki gösterdiğiniz hortumlara bakmak olacak.zaten arıza içerdeyse usta yapar ancak o işi gibi geldi bana birde musluk resminde musluğun üstündeki küçük hortumgirişi vakum hortumumu giriyor resimde boş görünüyorda.2. olarak resimdeki iki hortum olan taraftaki hortumlar soğuk olacak dimi

Son düzenleme:
R<esimdeki hortumlar takılı değil motor sökülmüş ve V6 motor :) ben temsil olarak koydum sonuçta o musluk aynı musluk...
ikisi içeri giriyor biri geri dönüşü ve motor bloğa giriş...soğuk ayarda mtoru çalıtır ısınınca soğuk kalması lazım..yani içeri peteğe sicak su vermemesi lazım

Geri