Hava yastığı problemi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan makaveli
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
O açıklık pek hava tahliye deliğine benzemiyor. Elinizde resim ve tutanaklar var zaten.
Hasarı kaskodan yapıtaracaksınız sanırım. Sigorta eksperiyle mutlaka irtibat kurun. Tespit yaptığında açılan hava yastığı için ne diyeceği önemli.

Eğer gerçekten hatalı üretim varsa, bu iş tazminat davasına kadar gider.

araç şuan gedizler otomotivde hava yastığı için inceleme talep ettiğimde aldığım cevap şu oldu atölye müsait olunca bakarız bunun uzerine konuyu uzatmadan opel Türkiye ile iletisime gectim onlar biraz daha resmi bir tavirdaydilar en kisa surede aracimin incelemesinin yapilacagini soylediler.bende bu sürede sanayideki x bir opel servisine giderek hava yastığı patlak bir araba buldum ve oyle bir yirtik yoktu hava yastiginda.sonrasinda konuyu bir avukata danistim aracin iade alinmasi gerektigini ve uzerine maddi tazminat davasi acabilecegimi soyledi.simdi benim tazminat davasinda falan gozum yok ama bu gedizlerin tavirlari beni her isim dustugunde cildirtiyor resmen
sirf bu adamlar yuzunden kanuni yollardan ilerlemeyi dusunuyorum.

Bence yastık hatalı. O dikişin öyle olması normal değil.
Kanuni yollardan hakkınızı sonuna kadar arayın. Yanlarına kalmasın bence.

araç şuan gedizler otomotivde hava yastığı için inceleme talep ettiğimde aldığım cevap şu oldu atölye müsait olunca bakarız bunun uzerine konuyu uzatmadan opel Türkiye ile iletisime gectim onlar biraz daha resmi bir tavirdaydilar en kisa surede aracimin incelemesinin yapilacagini soylediler.bende bu sürede sanayideki x bir opel servisine giderek hava yastığı patlak bir araba buldum ve oyle bir yirtik yoktu hava yastiginda.sonrasinda konuyu bir avukata danistim aracin iade alinmasi gerektigini ve uzerine maddi tazminat davasi acabilecegimi soyledi.simdi benim tazminat davasinda falan gozum yok ama bu gedizlerin tavirlari beni her isim dustugunde cildirtiyor resmen
sirf bu adamlar yuzunden kanuni yollardan ilerlemeyi dusunuyorum.

Ben açılmış hava yastığı görmedim. Ama resimdeki parça çok büyük bir ihtimal üretim hatası.
Dişli bir avukatla kesinlikle kanuni hakkınızı arayın.
Dediğiniz gibi sırf o Opel servisindekilerin nobran tavırlarına tokat olması için bile değer.

arkadaslar cevaplar ıcın tesekkurler opel turkıyeden yetkılıler ıncelemeye geldıler gedızler otomotıvın hasarlı arac otoparkındakı tum astraları ınceledım hepsının hava yastıgında aynı durum var tahlıye delıgını oradan bırakmıslar.oldukca sacma

Geri