Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hava yastığı ışığını bilgisayardan silmiştim aradan 3 ay geçti tekrar yandı dün sündürdüm servisten ayrıldığım gibi tekrar yandı problem ne olabilr arkadaşlar bileniniz var mı
ya arkadaşım bu konu çok yazılmış bende yeni olmama rağmen forumu biraz karıştırsan görecek sin tabi karıştırma zahmeti yok direk yaz cevap isde olmuyorr neyse bir daha söyliyelim koltuk altında soketler var genelde koltuk ayarı ile oynandığı zaman soketlerde gevşeme oluyor bu da ikaz lambasının yanmasına neden oluyorr servislik bir iş yok sen de alinlen yerini sağlamlaştırabilirsin sönecektir emin ol
bunu okuduğumu sanmıor musun öncelikle yenisin hitap tarzlarına dikkat et burdaki sorun farklı silinen bir ışığın tekrar yanması öncelikle konuyu iyi kavra ok
Engin elinde opcom un var. Fişek dirençlerine bak kaç ohm.
2.5K civarı olması gerek.
muhtemelen bitanesi farklı
Cihazı baglayıp bakarsan hangisinin farklı olduğunu görürsün
hava yastığı ışığını bilgisayardan silmiştim aradan 3 ay geçti tekrar yandı dün sündürdüm servisten ayrıldığım gibi tekrar yandı problem ne olabilr arkadaşlar bileniniz var mı
o zaman sorunu biraz daha acıklayıcı yazarsan daha güzel olacak bunu okuyan bir kişi direk benim yazdığım çözüm önerisini yazar hitap tarzımda birşeyyok yeni üye olmamm bir fark eder mi sanmıyorum tşk konudan anladığım hava yastığı ışığının yanması neden yandığı nasıl bir sorun olabilir ki yanar sorunu da yazdım
ya arkadaşım kızmana gerek yok sorunu yazarken acıklayıcı olsaydın dememışsın ki ben serviste söndürtüm ama 2 dk bile olmadan hata gene oldu vs neyse yardımcı olmaya calışmıştım kolay gelsin
benimkiside yanıyor arada sırada. onun için obd tech 2 aldım. bağlıyorum pc de zaten yazyo yolcu hava yastığı direnci yüksek die. bende koltuğun altundaki soketle oynuyorum biraz sonrada hata kodu sil diyorum. ışık sönüyor. bu arabayı kendi yıkamacım haricinde bi yere götürdüğümde süpürgeyle içini alırken koltukları geri doğru vurdularında tekrar yanıyo bende söndürüyorum. elinde op-com, tech 2 gibi cihaz varsa servise gidip boşuna para verme