hava yastığı ışığı ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan osmannn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
çalışmaz diye biliyorum airbegler. yıkamacıdan sonra airbeg ışığının yanması opeller için gayet normal bi durum bence. ben o ışıkla yaşamaya alıştım(her servise gidişimde söndürtmeyede). zamanla alışıyor insan. biraz sabır ve zaman...

benim araç çift airbagli, bende de varmı ki, 1997 astra f

bildiğim kadarıyla bu problem koltuğunda yan hava yastığı olan araçlarda mevcut. Benim de eski aracımda aynı problem vardı. Her yıkamacıya gittiğimde aynı problem. Koltuğun altındaki klipsi sokete takınca ışık sönüyordu. Onu bırakın yıkamacı arkadaşın teki koltuğu rayından çıkartmıştı, servise nasıl gittiğimi bir ben bir Allah bilir.

hava yastığın büyük bir ihtimalle ihtiyaç duyduğun zaman açılmayacaktır. Bu sorun astra cd de oluşuyor.Arkadaşın dediğin gibi "araç çalışırken koltuğu harttt diye çekince" malesef bu sorun oluşuyor. Servise götürüyorsun koltuğun altındaki kopan yada çıkan yerleri yapıyorlar sorun düzeliyor. fiyat 30 ytl civarı falan.kolay gelsin

arkadaşlar aracı alalı 1 ay kadar oldu, bu süre içinde hava yastığı lambası hiç sürekli yanmadı fakat dün arabayı araba yıkamacıya verdik iç, dış, motor yıkanmış ve araba bugün geldiğinde arabanın hava yastığı ışığı sürekli yanmaya başladı, kontak açıldığı sürece ışık sönmüyor. acaba sorun hava yastığındamı yoksa temizlemede suyun temas etmemesi gereken bi yere su mu gitmiştir ?
aynı durum bende de oldu. bende iç dış motor ve alttan yıkattım. 15 gün sonra aynı durum oldu. O ışıkla yaşıyorum şuanda 3-4 aydır. Alıştık birbirimize. ilk zamanlar küfürleşiyorduk ama şimdi aramız bayağı iyi. A bana bakmıyor bende ona bakmıyorum. :-)
Bu işin espirisi. Şu koltuk altındaki kablolara taktım.Arabamda var mı bilmiyorum. olmaması lazım. arabamda direksiyonda ve torpidonun üstünde hava yastığı var. O yüzden öyle bir kabloda olmayabilir. Bakayım çıkma mıkma var mı? Sarı kablo diyorlar ama yarın bakacağım. Duruma göre yazarım.

Geri