Hava Yastiği Arizalimi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BLADE44
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

BLADE44

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Vectra 2.0 Cd 96 Model Kontaği Açinca Herşey Normal Araci çaliştirdiğimda Yine Herşey Normal Ama Arada 3 Saniye Geçmiyo Airbag Işiği Sürekli Yaniyo Ve Sönmüyo Tamirciye Gösterdim Içinde Baloncuk Oluşmuş Olabilir Dedi Hava Yastiğinda Baloncuk Olurmu Engin Bilgilerinizle Beni Aydinlatirsaniz çok Sevinirim sorun nasıl giderilebir

benimde astrada ışık sürekli yanıyor servis bağlantısında hata kodu verdi ve direksiyonun o bölgeden sökülüp ayarlanması gerektiğini sölediler..ama baloncuk olayını ilk kez duyuyorum..

işin açıkcası ben bu opelin hava astıklarını anlamıyorum. adamlar yapamıyorlar işte. al burdaki bütün hava yastıgı sorunlarıda bunun kanıtı. ya açılmaz ya arıza verir. çeşit çeşit şey çıkıyor. geçmiş olsun kolay gelsin.

kardeş. tech 2 cihazına bağlattınmı arabayı sen. ilkönce cihaza bağlatım arızanın kodunu ve yerini bilmen gerekir.

sürücü koltuğu altındaki sokettendir büyük ihtimalle...çok önemli değil yani.Bende de olmuştu. Aslında forumda arattırsanız epeyce açılmış konu bulabilirsiniz bununla ilgili..
Ustanın baloncuk yorumu da geröekten enteresan. Hani yanan ışıktaki şekli baloncuğa benzetiğinden mi acaba? :))

sürücü koltuğu altındaki sokettendir büyük ihtimalle...çok önemli değil yani.Bende de olmuştu. Aslında forumda arattırsanız epeyce açılmış konu bulabilirsiniz bununla ilgili..
Ustanın baloncuk yorumu da geröekten enteresan. Hani yanan ışıktaki şekli baloncuğa benzetiğinden mi acaba? :))
SÜRÜCÜ KOLTUĞU ALTINDAKİ SOKETTENDİR DEMİŞSİN PEKİ BU DURUMDA KAZA ANINDA HAVA YASTIĞI AÇILIRMI YOKSA AÇILMAZMI ACABA..... BİDE SOKETTENSE TAMİRİNİ NASIL YAPACAZ

o ışık yandığı sürece açılmaz.

SÜRÜCÜ KOLTUĞU ALTINDAKİ SOKETTENDİR DEMİŞSİN PEKİ BU DURUMDA KAZA ANINDA HAVA YASTIĞI AÇILIRMI YOKSA AÇILMAZMI ACABA..... BİDE SOKETTENSE TAMİRİNİ NASIL YAPACAZ

yani soket yerinden çıkmıştır falan demek istemiş heralde. ucu boşta kablo var mı onlara bak istersen.

Geri