Hava Filtresi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Bye_Bye
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Hava Filtresi

Kutu içi filtre Astra ya farkedilir güç artışı sağlayacak mı yoksa ekonomik olduğu için mi tercih ediyorsun peki?

Tolga KARACA link' Alıntı:
Kutu içi filtre Astra ya farkedilir güç artışı sağlayacak mı yoksa ekonomik olduğu için mi tercih ediyorsun peki?
ancak %1 yada 2 artış sağlar kutu içi. benim tercih sebebim bundan ziyade kağıt filtre gibi çabuk kirlenip hava girişini azaltmaması.

Teşekkür ederim.

Focus un 15.000 bakımında değişen filtresini ben max. 5000km de yenilerdim çünkü buralar çok tozlu ve 3-5.000km de ciddi miktarda ince/kaba toz dolardı filtreye, bunu bildiğimden geçenlerde Astra nın filtresini de kontrol ettim ama neyseki epey temizdi.

Teşekkür ederim.

Focus un 15.000 bakımında değişen filtresini ben max. 5000km de yenilerdim çünkü buralar çok tozlu ve 3-5.000km de ciddi miktarda ince/kaba toz dolardı filtreye, bunu bildiğimden geçenlerde Astra nın filtresini de kontrol ettim ama neyseki epey temizdi.
K&N kutu içi bu açıdan daha iyi bir kullanıma sahip bence.

"BIRLAS PERFORMANCE OTOMOTIV ITHALAT"

Tel: 0-212 281 08 43

Opel Astra için K&N filtreyi sanırım bu firma satıyormuş.

"BIRLAS PERFORMANCE OTOMOTIV ITHALAT"

Tel: 0-212 281 08 43

Opel Astra için K&N filtreyi sanırım bu firma satıyormuş.
türkiye temsilcisi birlas evet, ancak ben 2-3 hafta önce sorduğumda 1.4t için olan filtre yoktu ellerinde. 33-2964 parça numarası

Az önce aradım bir ay sonra gelecekmiş, o işletmenin başında ben olsaydım sınıfının en çok satılan modellerinin benzer parçalarını stoğumda bulundururdum  31agryyy

siparişi verdim ay sonu gelir heralde 141 hp olacak arabam  011zaa

hllb link' Alıntı:
siparişi verdim ay sonu gelir heralde 141 hp olacak arabam  011zaa
kaça aldın abi ve markası ne?

Geri