hava filtresi için boru

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 32FT430
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

32FT430

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
merhabalar.daha önce bugraGT arkadaşıma ö.m attım oda bana konu açmamı tavsiye ettim.bu konuda daha fazla bilgi sahibi olanlar sana yardım ederler demişti.

http://g.imageshack.us/img9/01032009131.jpg/1/

öncelikle sanayide 1 kaç kişiye sordum.kırmızı çizgi için aldığım yeri pimaş yapacağım daha tok ses almak için.ama sarı ile çizdiğim yerde mix mi ne warmış o yüzden eleman bana değişsekte bişi fark etmez dedi.bende 1 şey diyemedim iyi günler dedim.bayadır kafa patlatıyorum.yardımcı olursanız çok tşk ederim.

sarı ile işaretli olan yerde mixer var; lpgnin dönerek motora ulaşmasını sağlıyor; ancak mikserin hava filitresinden alınan sesle nasıl bir alakası var onu anlayamadım; ancak bu araca sıralı sistem lpg de olur; sıralı lpg takılırsa mikser kullanılmaz; dolayısıyla hava filitresinden alınan sesi mikser engellemez.....

konuyu açman iyi olmus resimi görmemiz ben açık tip filtre bizzat denemişliğim yok ama eklyen kişlierin arabaları inceledimde senin filtre taktıgın yerden itibaren metal esnek boru ilave edip filtreyi daha aşagı seviyeye takanlar gördüm.

asagı su almayacak sekilde yakın olunca ses daha çok iyi geliyo

ayrıca kumlucadaymıssın bi kaç yıl önce ordan gecerken bi pide yemiştim terminaldeydi adını unuttum pidecinin kaç gündür kafama takıldı sende bana o konuda yarımcı olurmusun:)

buğra çağdaş pide idi yanlış hatırlamıyorsam.şimdi orası kapandı :) sonra başka 1'i başka adda açmıştı ama komple kapandı şimdi iş görmüyor :)

peki bu mixer varken taksam genede seste fark yaratır mı ? sıralı sistem tüp almayacağz.zaten seneye arabayı değişeceğiz inş.

konuyu açman iyi olmus resimi görmemiz ben açık tip filtre bizzat denemişliğim yok ama eklyen kişlierin arabaları inceledimde senin filtre taktıgın yerden itibaren metal esnek boru ilave edip filtreyi daha aşagı seviyeye takanlar gördüm.
bugra gt arkadasımın dedıgı gııbıı tampona yakın soguk hava girişi en yakın yere konmasi hem performans ve ses de cok etkılı oluyor hazır kıtler varr ;)

tamam arkadaşlar çok tşk ederim yardımlarınız için.bugün gidip yaptırıcam bişiler.son ss leri çekip koyarım ;) tekrardan çok tşkler

birde şu var senin açık filtrenin çevresinde kabuğu var... onun amacı öntarafdan soğuk havayı bir hortumla aracılıyla alıp filtrenin direk soğuk hava ile dolması.. ama bu sistemdeki boru ve açık hava filtresinin kabuğu sesi engeller... eğer sende biraz daha fazla ses istiyorsan filtrenin dışındaki kabuğu çıkar daha tok bir ses alırsın... ayrıca lpg sistemini de sıralı sistemle deiştirmeni tavsiye ederim sana...

Geri