hava filtre kiti..

servetdilek

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar aracına hava filtre kiti yaptıran varmı?

yaptırsak bi sorun olurmu? araç tüplü!

ama bi 106 ya bindim,o araçta tüplüydü ve hava filtre kiti vardı..

süper ses çıkıyordu,egzozu da orjinal egzoz..

tam aradığım şey,devir düşükken ses yok,devir yükseldikçe seste uçuyor..

hazırları var,el yapımı olsa daha mı iyi olur?

ne dersiniz?

benimde aklımda bizimkide aynen tüplü ama yakıtın artmasından korkuyorum gerçekten artırıyormu?? yoksa sadece sesi duymak için daha fazla gaza basınca çok yakıyorda ondan mı öyle söyleniyor??

tam bilemiyorum ama fazla arttırmıyor heralde..

K&N iidir ;)

Al al hic birsey olmaz. Tuplu benzinli dizel fark etmez. K&N guzel ses veriyor. Benim aracimda var. Zaten universal bir parca. Her araca uygun. Tek yapman gereken sey nikelajcilardan capina uygun parca alip filtreye takmak. Filtrenin girdigi yer plastik. Kelepceyi sikinca sikistiriyor. Benzin tuketimi degismiyor. Ses duymak icin basarsan cok ufak farklar yaratiyor.

k&n tabiki :D

sadece performans filtresi deil,komple kit..böle borulu fln :D

2002 astra war bende en iyi sesi simotadan alırsın hepsini denedim hemen hemen.egsozla birleşince cok guzel ses veriyo.aynen dedıgın gibi devir 3.5-4 ten sonra bagırmaya baslıyo. bazı arabalar war cok komık 10 la gidiyo sanki 200 le gidermiş gibi yırtınıyo.astrada olmuyo bu olay.

kit olarak alırsan soğuk hava akısınıda sağlamıs olursun yoksa sıcak hava alır performans etkilenir..

bende de var aracım LPG li filtre öle kaliteli bişey de değil 40 YTL ye aldım çakma yani ama güzel ses veriyor basınca tabi bende egsoz da var ondan olabilir. Yakıta da gelince sadece basınca çoğalıyor onun dışında bir fark yok. Bide bende ilginç bi olay var normal filtreyi takınca arıza lambası yanıyor açık filtreyi takınca yanmıyor

Arkadaşlar spor filter uzde 4-5 arttırıyo benzim tuketimini bunu bilin.epey epey araştırıdm ben

Geri