Hava Debimetresinin temizliği..!! (Resimli)

ustam debimetreyi değiştirdim yan sanayi altık 70 tl sorun hala devam ediyor debimetrenin fişini çekip denedim fişek gibi gidiyor hatta kalkışlarda geri kaçırma yapıyordu fişi çekince o sorunda ortadan kalktı araca yan sanayi kabul etmiyor olabilirmi

Son düzenleme:
benim arabada 3000 devire kadar at arabası gibi gidiyor ısınınca biraz toparlıyor kendini, hiç durmadan 100km civarı yaptıgımda genelde sorun ortadan kalkıyor ama sehır ıcınde sureklı bu sorunla ugrasıyorum hatta sabahları garajın yokusunu arabayı ısıtmadan cıkamıyorum

her neyse ustaya goturdum tech2 cıhazı yanında degıldı, sonra gel dedı arıza ıcınde debımetre olabılır dedı bende bu aksam soktum leş gıbı sımsıyah hemde yaglıydı sensorun ucu tertemız yaptık gerı taktık hıcbı fark olmadı

ustam debimetreyi değiştirdim yan sanayi altık 70 tl sorun hala devam ediyor debimetrenin fişini çekip denedim fişek gibi gidiyor hatta kalkışlarda geri kaçırma yapıyordu fişi çekince o sorunda ortadan kalktı araca yan sanayi kabul etmiyor olabilirmi

siz fişi çekince araba fişek gibi oldu dediniz bende bugun fişi çektim arıza ısıgı yandı ve at arabasından beter oldu fişi takınca araba cana geldı ama yınede performansı yeterlı degıl

bende zaman zaman yanan arıza ışığının sebebini buldum.bu hava debimetresi... oraya giden hortum delinmiş ve kolibantı ile bantlamışlar, sanırım ordan toz alarak arıza yapıyor. sokete dokununca çalışmaya başlıyor. belki soketinde olabilir. ne yapsam karar veremedim temizlesemmi hiç dokunmasammı

benimde opel vectra b 96 model aracim var ve cekisten düsük bosta calistirirken bile araba titriyor motor ariza lambasi yaniyor hava sicaklik sensöründen kaynaklanabilirmi acaba sorun?

arkadaşlar konu biraz eskimiş ama ustalarımıza bende bierşey sormak istiyorum. benim corsa 1.7dti aracım arıza ışığı yakmıyor dumanda atmıyor. ancak gazı köklediğim zaman (özellikle 3-4ve 5. viteslerde) 1500den 2500e kadar normal, daha sonrasında ivmelenmesi yavaşlıyor. sanki arabayı arkadan biri tutuyor gibi oluyor. bu neden olabilir? teşekkürler.

arabada kat var mı

kat iptali yok. tamamen orjinal

kat doluysa tam tahliye olmadığı için emişte iyi olmaz .sanki biri aracı arkadan tutuyormuş gibi olur

arkadaşlar konu biraz eskimiş ama ustalarımıza bende bierşey sormak istiyorum. benim corsa 1.7dti aracım arıza ışığı yakmıyor dumanda atmıyor. ancak gazı köklediğim zaman (özellikle 3-4ve 5. viteslerde) 1500den 2500e kadar normal, daha sonrasında ivmelenmesi yavaşlıyor. sanki arabayı arkadan biri tutuyor gibi oluyor. bu neden olabilir? teşekkürler.

1.7de durum ne bilmiyorum ama 1.3te tork aralığı 1750-2500dür sonra yüksek hızla torku düşüyor aynı mantığı kurursak ivmelenmenin düşmesi normal

Geri