Hava alan emme manifolt

kullaniciadi

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Hava alan emme manifolt düzeltilebilir mi ? Oksijen sensör sorununu incelerken ,bi arkadaş hava alan emme manifoltu oksijen sensörünü yanıltır demiş ,balkan opeolde emme manifoltunda sorun var değiştirelim 2100ytl ver kardeşim demişti de get işine dedim bende haliyle inanmiyorum çünki adamlara neyse eğer böyle bir durum varsa ne yapılabilir ????

Tech2 bağlattığımda manifolt ve oks. sensör arızası verdi araç ve arıza lambasi ara ara yanıp sönüyor.

manifoldun contası eskimiş yırtılmış cürümüş olabilir...
yaa komple conta attın..
yada siyah motor içinde kullanılan silikonlar var etrafını güzelce silikonlayım havaalmasın;)....

haa ustalar söylesin ama sanayide hava alan manifold için bunu yaparlar...
ayrıca servis yerine sanayiye gidin;)

yaa komple conta attın..
yada siyah motor içinde kullanılan silikonlar var etrafını güzelce silikonlayım havaalmasın;)....

katılıyorum

yaa komple conta attın..

Sanayide önereceğiniz neresi vardır anadolu ,avrupa farketmez ama avrupa tercih.

:D anadoluda sponsorumuz var :D

öyle yapıcaz artık :))

manifold hava alınca ne gibi sıkıntı oluyor arabada

benim hava kutle olcer arizaliydi ve tech2 de oksijen sensorunu veriyordu, oksijen sensoru degisti hicbir duzelme yok ama hava kutle olceri edgistirdigimde araba tamamen duzeldi ve ariza lambasida bi daha yanmadi

Geri