Hava akış sensörü arızası

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan dakyapin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

dakyapin

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar merhaba,
bende 2000 makjaylı kasa cdx var alalı 6 ay oldu 4 ay önce lovato marka lpg taktırdım ve sonra arabanın düzeni çok bozuldu, performası çok düşük ve hava akış sensörü hatası veriyor bir iki defa sildirdim şimdi yine aynı rolati sabit durmuyor klimayı açtığında yerinden zok kalkıyor bunun gibi sorunlar var ama halledemedik. hava akış sensörünün çıkmasını alsak sağlıklı olurmu veya tamiri olurmu rolantide bunamı bağlıdır. yardımlarınız için teşekkür ederim.

yan sanayi taktığın zamanda araba gitmiyor en iyisi orjinal almak bence 1 hafta önce arkadaşımın 99 100.yıldada aynı problem olmuştu yan sanayi aldık arabanın çekişi düştü en son orjinal aldık araba düzeldi şu anda problem yok

Yeni aldığın hangi marka? sorun bundan kaynaklanacağı gibi bir yerden yanlış hava alması hatta egsozda delik olması bile sebebiyet verir...
tavsiyem önce yanlış hava alıyormu hortumları denetlemen sonra debimetre soketini çekip bakman düzelme varmı varsa debimetre de sorun artı lambda sensoru bozuk olursa debimetre olarak gösterir ama sorun aslında lambda sensoru olabilir

valla markayı hatırlamıyorum ama sorun debimetredeydi araç yakın arkadaşımın serviste araç hava akış debimetresi arızası veriyordu ve arıza lambası hiç sönmüyordu

Geri