Daha önce ön sağ tekerden gacur gucur sesler geldiğinden bahsetmiştim. Bir tanıdığın tanıdığı yere götürdüm aracı. Sağ teker porye bilyasının, alt tablaların, rotların, iç viraj lastiklerinin vs vs değişmesi lazım dediler. Sırf malzeme 300'ü geçiyor. Neyse yapılsın dedik. Tekerler sökülünce bu kezde Akif kafası dedikleri her iki parçanın da bozulmuş olduğu ortaya çıktı. Birini kelepçesi düşmüş diğeri ise körük yırtıldığı için toz almış ve yağları boşalmış. Artı 150 YTL daha. Neyse girdik çıkmayalım.
Tüm parçaları orjinal sıfır aldım. Tekerler takıldı. Aracın gidişi güzel.
Ancak ABS ve TC düz asfalt yolda devreye giriyor. Birde rot-balans yaptıralım ozaman düzelir dedik. Nafile. O kadar hassas ki, azıcık gaza dokunsanız TC yanıp sönüyor ve gazı kesiyor.
Tekerler yeniden söküldü, pulları değişmişlerdi eski pullar takıldı. Nafile.
Alete takıyorlar tarıyor ve hata bulunamadı diye yazıyor.
Proplem nedir anlayamadılar. Cumartesi günü sabah 8:30dan akşam 5'e kadar sanayideydim. Üzüntümden saatlerce ayakta bekledim işlemin bitmesini. Bir sürü akis başı vardı. Acaba yanlış başlık mı takıldı diyorum, yok aynısını aldık diyorlarlar. Nasıl hallolacak. Bu sabah aracı tekrar bıraktım. Sırf bu TC olayını çözmek için. Sizce proplem nedir ve nasıl hallolur?
Tüm parçaları orjinal sıfır aldım. Tekerler takıldı. Aracın gidişi güzel.
Ancak ABS ve TC düz asfalt yolda devreye giriyor. Birde rot-balans yaptıralım ozaman düzelir dedik. Nafile. O kadar hassas ki, azıcık gaza dokunsanız TC yanıp sönüyor ve gazı kesiyor.
Tekerler yeniden söküldü, pulları değişmişlerdi eski pullar takıldı. Nafile.
Alete takıyorlar tarıyor ve hata bulunamadı diye yazıyor.
Proplem nedir anlayamadılar. Cumartesi günü sabah 8:30dan akşam 5'e kadar sanayideydim. Üzüntümden saatlerce ayakta bekledim işlemin bitmesini. Bir sürü akis başı vardı. Acaba yanlış başlık mı takıldı diyorum, yok aynısını aldık diyorlarlar. Nasıl hallolacak. Bu sabah aracı tekrar bıraktım. Sırf bu TC olayını çözmek için. Sizce proplem nedir ve nasıl hallolur?