hata kodu po100 ve po130 yardim

corsa1.012v

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaslar merhaba ben arabami tech2 cihazina baglatim ve hata olaraka po100, po130 cikti usta daha derin bakmak lazim ve bunlardan birinde sorun olabilir dedi, bunlardan biri benim anladigim kadariyla hava sensoru ve degistirmek icin 160 euro istedi, ne dersiniz ikiside de arizali cikabilirmi eger cikarsa 300 400 euroyu tutar dedi, yardimci olursaniz sevinirim, kosovadan selamlar

ustalarimiz nerdesiniz

P0100Kütle ya da hacim hava akis devresi yüksek girit :
Kumanda cihazı girişindeki (Klemens 6 (X54)) gerilim 4,98 V dan büyük
bu arıza için bu yazdığımı kontrol ettirin
P0130O2 Sensör Devresi Yavaş Cevap (Bank 1 Sensör 1) oksijen sensörü arızalı eğre sensörler değişince tekrar arıza devam eder ise ecu arızalı

P0130O2 Sensör Devresi Yavaş Cevap (Bank 1 Sensör 1) oksijen sensörü arızalı eğre sensörler değişince tekrar arıza devam eder ise ecu arızalı
hava kütle ölçer arızalı ayrıca oksijen sensörü arızalı değişmesi gerekiyor ama önce soket temziliği yaptır belki düzelebilir

neden ecu arızalı olsun ki anlamadım usta katalik konvektör olmasın sorunlu içi dökülüp sensörü tıkamasın ?

neden ecu arızalı olsun ki anlamadım usta katalik konvektör olmasın sorunlu içi dökülüp sensörü tıkamasın ?
tabi ustacım haklısın oda olabilir eğer bütün her şey değişip arza hala veriyosa aynı arızayı ecu

ustalarim ben katalizatoru cektirdin onun yerine bir egzos hortumu taktilar ve sensorude ona taktilar, bugun tekrar gidicem bir baska ustaya bakalim artik

ustam ya hata sifir tech 2 de ama araba gazi yemiyor boguluyor sanki

Geri