hasarlı satılık araçlar alınabilirmi değermi...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan zafzaf00
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
herkes bişey söylemiş ama bende bişey söyleyeyim alt komşumuz çok sevdiğim bi abim 20 yıldır bu işi yapıyo...bazen beraber fiyat vermeye gidiyoruz bazende alıyoruz tabi ama hiçbir zaman bir araçtan istedği parayı kazanamıyor zaman zaman zararda ediyor yaptırdıktan sonra kafa kafaya verdiğide oluyor..yani bilmeyen için çok zor..parçaların çoğu çıkma olmasına rağmen hemde gerisini siz düşünün...hee bi arabadan 4-5 lira kazandığıda olmuyomu oluyo tabi..durum bu

takla değilde sanki patlama gibi:) tavan anten falan sağlam gözüküyo fotolardan. önde tampon darbeli. kafadan yese camlar patlamaz. mesaj yazdım adama bakalım... yoksa araçlar temiz garantide düşük km...

boşa risk alıyosun abi..yapma derim. taklalı bence arabalar.ayrıca Cengiz abininde dediği gibi, camlar yok,elektrik, döşeme gibi donanımlar sorun çıkarır.

207 Sağa yatmış gibi ama sol ön cam direğindede izler var,bence biraz düzeltilmiş gibi duruyor.Alacaksan iyi anlayan biriyle ve yakından iyi incelemen lazım.Biri bu arabadan intikam almış galiba:)
(İmajın üstünü tıklayıp resmi büyültüp bakın)
big_11849548_1493535_9nua787.jpg

big_11849548_1493535_8whl648.jpg

Son düzenleme:
abi bu dikiz ayna bi sag da bi solda benim kafam karıştı

abi 207 taklalı gibi

207 yan yatmıs gibi duruyor.fusionda pek birşey yopk gibi geldı ama

Bu tür araçlarda genelde gözükmeyen hasarlar oluyor. Mesela bu araçlar için söylemiyorum görmedim bişey diyemem ama diyelim önden darbeli oluyor diyelim adamlar uydurma parça takıyor bişeyi yokmuş gibi gözüküyor. Yada airbagler gibi iyi fiyatlara satılıcak parçalar alınıyor. böyle hasarlı araç alırken 2 değil 5-6 kere düşünmek lazım

bunlara para bağlmaya gerek yok

değerli yorumlar için tekrar teşekkürler. böylece bu tür araç alacaklar içinde bir fikir vermiş oldunuz. ben şahsen almayacağım. düşük km bir araç hala bakıyorum. disel olması şart. kulağınızda olsun...

Geri