Hasarlı 2001 dtı comfort masrafı ne olur???

massacre***

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş

arkadaşlar bu aracın yapılmasının maliyeti bana kaça patlar aracın pert kaydı yoktur böylece satın alcam arabayı ve ne kadar vermeliyim....

Hocam Yeni fark Ettim Aracın Kapıda Problemli

Tahmini çıkma kapı bulursan daha sağlıklı olur çamurluk far boya 2000 TL Civarı Tutar

şu direksiyon kılıfları beni hep ifrit etmiştir. altında ne var acaba? neden kılfıla gizlenmek istenmiş acaba...

denildiği gibi eveliyat iyi ise 11 000 teklif et 2000 de masraf etsen 13 000 gelir ki o araba için çook ii şahsi fikrim az yakar çok kaçar

Aynen bende öle düşünmüştüm evveliytı için boya bile yok dendi ama araca bakmadım daha yalnız arac dizel olunca km de biraz fazla gibi geldi bana 160000de sonra bide rektefiye istemesin araç

SAYIN orucreis O KILIFLAR EN DANDIK KILIFLAR BENCE DİREKSİYON SİMİDİNİ SOYULMAMASI İÇİN OLABİLİR AMA ONLARI ÖRME OLANLARI YANI ELLE ÖRÜLEN ÖZEL KILIFLAR ONLARI GENNELLİKLE KM DÜŞÜLÜRMÜŞ ARAÇLAR İÇİN KULLANIYOLAR SEDEF KAPLAMA TAKSİ DOLMUŞ GİBİ ARAÇLARA FALAN YAPILIYO İZLENİMLERİMCE ......

bence 2000 TL 'den yüksek çıkar maliyeti... Sağ ve sol çamurluk sacı değişim, sağ far değişim, tampon tamir, kapı sacı tamir+boya gibi, ve marşpiyel tamir edilecek alt takımda ve kartelde falan bir sorun yoksa tabi...

Direk sağ ön teker de darbe almış ve karşılamış.
Olası masraflar
Salıncak
Rot
Amortisör
Taşıyıcı
belki de şanzuman
Kaportaya takılmayın!!

Direk sağ ön teker de darbe almış ve karşılamış.
Olası masraflar
Salıncak
Rot
Amortisör
Taşıyıcı
belki de şanzuman
Kaportaya takılmayın!!

dogru söylüyosun ben bunları hiç düşünmemiştim en güzeli ustayla gideceksin her tarafına güzelce bakacak yalnız araç çalişir ve yürür duramda imiş

Geri