hasar sorgulama hakkında

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ahmet28
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ahmet28

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar yaklaşan sınavlarım nedeniyle yardımcı olamadığım için bu konuyu açma gereği duydum hasar konusunda bilgi almak isteyen arkadaşlar
sbm.org.tr ye girip
plaka ve motor numarasından araçlarının trafik sigortasına yansımış kaza bilgilerini görebilirler ancak kasko tarafından karsılanan hasarlar gözükmemektedir bunun için aynı sitedeki kasko sorgulamadan cep telefonununuza gelen hasar tarihini baz alarak kasko poliçe numarasını not alıp ilgili kasko firmasını arayıp poliçe numarasını vererek hasar hakkında detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz .bu konu hakkında deteylı anlatımı ahmet okur arkadaşımız yapmıştı kendisinden ricam ben bulamadım konuyla ilgili linki mesaj altında paylaşırsa memnun olurum. ayrıca talep fazla olduğundan modarötör arkadaşlarımızın ahmet okur arkadaşımızın konuyla ilgili yazısını güncel yapmaları rica olunur

Kaza tespit tutanağını sorguladığımızda kazanın fotoğrafları da çıkar mı acaba? Baya uğraştım fakat bulamadım

resim varsa çıkar yoksa ktt daki reşimde işaretli olarak gözükür zaten

---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 15:28 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 15:27 ----------

bu konu daha once acılmıstı ve detaylar orada verılmıstı araştırarak konu acalım detaylı ınceleme orda vardır

arkadaşım keske bunu yazana kadar o konunun linkini atsaydın buraya

benim hasar kaydım var ama burda çıkmıyor?

benim hasar kaydım var ama burda çıkmıyor?

burda hasar kaydı çıkmaz. Kaza tespıt tutanagı varsa çıkar. Hasar kaydı ücretli sorgulamayla mümkün.

Geri