Hasar kaydi !!!!

yok öyle bişey :)
tramer hasar işlenmesi olayı aracın kaza raporundan hemen sonra ödeme geldiği gündür.
olaylar sinsilesi şöyle
kaza tutanağı ile tamirciye başvurulur
servis hasar ihbarını yapar
eksper gelir raporu evraklarla beraber tramer'e sunar.
tramer sonucuna göre sigorta şirketi ödeme çıkartır. bu arada hasar kaydınız işlenmiş olur.
2 sene önce bizim arabaya vurdular abim dosya açtı exper tanıdık telefonla hallettik zaten hata adamdaydı ve suçu kabul etmişti. sigortadan ödeme 3 gün içinde geldi. geldiği gün hasar kaydı oluşmuştu bile aracımda ;)

ABİ KENDİ BASIMA geldi işte aldıgımda sorgulattım 17 bınlık kazası yok tu 2ay sonra sorgulattım 17bın lı kkazası cıktı kaza tarıhıde agustos 2013 du ..sana oyle denk gelmıs .bana boyle denk geldı .yok oyle bısey dıye bıosey yok oluyor demkkki ..

ABİ KENDİ BASIMA geldi işte aldıgımda sorgulattım 17 bınlık kazası yok tu 2ay sonra sorgulattım 17bın lı kkazası cıktı kaza tarıhıde agustos 2013 du ..sana oyle denk gelmıs .bana boyle denk geldı .yok oyle bısey dıye bıosey yok oluyor demkkki ..

şaseden sorgulatın. çıkma plakalarda çıkıyor genellikle.
17 binlik hasar kaydı varsa zaten araba perttir.
dava bile açarsınız. 5 tl verip sorgu attığımda yoktu 2 ay sonra bu hasar geldi zararım var değer kaybım var diyerek hem satana hem sbm'ye dava açın ibretlik olursunuz...

bize bir araç gelmişti. 2012 auris arabanın sadece sağ çamurluk değişmiş tampon değişmiş. farlar ve panjur kaputta düzeltme var panelde bile oynama yok arabada 8900 tl hasar kaydı vardı :D
servisten değişen tamir listesini aldık kopçalar 1.5 tl adet :D gerisini okumadım bile :)

Yazık be :)

benim aracımda kaza gösteriliyo ama hasar kaydı yok aracım 1999 model ama trafiğe çıkış 2007 yazıyo kafama takılıyo biri bana yardımcı olabilirmi acaba aac 2011 de yapmış kazayı çarpma yazıyo hasar kaydı yok ama gözukmuyo yani??:rolleyes:

benim aracımda kaza gösteriliyo ama hasar kaydı yok aracım 1999 model ama trafiğe çıkış 2007 yazıyo kafama takılıyo biri bana yardımcı olabilirmi acaba aac 2011 de yapmış kazayı çarpma yazıyo hasar kaydı yok ama gözukmuyo yani??:rolleyes:

Bir yanlışlık olmuş sizin işlemde.

Nasıl olduğunu açıklayayım:

Deveye, ''Boynun neden eğri?'' demişler: ''Nerem doğru ki?'' demiş.

bende anlamadım bu trafiğe çıkış işini arkadaş 1999 model araç 2007 çıkışlı o kadar yıl satılmamışmı yoksa gümrük malımı bu anlayamadım

bende anlamadım bu trafiğe çıkış işini arkadaş 1999 model araç 2007 çıkışlı o kadar yıl satılmamışmı yoksa gümrük malımı bu anlayamadım

çekme belgeli olabilir. trafikten men durumları olabilir...

evet olabılır onuda duşundum ceza falan yemiş olabılır umarım satarken sorun olmaz

bize bir araç gelmişti. 2012 auris arabanın sadece sağ çamurluk değişmiş tampon değişmiş. farlar ve panjur kaputta düzeltme var panelde bile oynama yok arabada 8900 tl hasar kaydı vardı :D
servisten değişen tamir listesini aldık kopçalar 1.5 tl adet :D gerisini okumadım bile :)

tramer kaydında sadece aynı günde 2 kaza diyor ama fiyat göstermiyor:sopa::)

Geri