Allah rahmet eylesin. iyi bi adammış.
hem de dikkat ediyorum, bugun itildiğimiz iki kutuplaşmış düşüncenin her iki tarafının insanları tarafından da seviliyo sayılıyomuş. dengeyi kurabilmiş bi insan olsa gerek. ki bu denge, milletce en buyuk eksiğimiz...
yalnız dikkat etmeden geçemiyorum. hasan doğanın ölümü, cenazesi normalden fazla yer almadı mı medyada? bütün kanallar cenazeyi gösterdi ve ecevitin cenazesinden bile çok gösterildi sanki.
şehit cenazelerine bile katılmayan ülkenin başbakanı, bu cenazede tabuta omuz verdi. Allah kabul etsin tabi de altında ne yatıyo
sadede gelelim. siyasi gündem bu kdr hararetliyken, kapatma davasıyla boğuşan iktidar, fetoş ajanı savcılar polisler sayesinde misilleme yaparcasına ergenekon!? diye bi zırva çıkarmışken, gündemi değiştirecek ve vatandaşın kafasını gerekli yerlere yormasından alıkoyacak bişiler gerekiyordu. herzaman taktik bu zaten. genellikle futbol kullanılır bu işlere, bazen hülya avşar bişi yapar, ibo bişiler der, seda sayan 89. kocasını alır ve gündem dağıtılır. ama bu sefer hasan doğan gibi bir insanın cenazesi malzeme oldu adamlara...
Merhuma Allahtan rahmet, yakınlarına baş sağlığı diliyorum. ama bilemiyorum Rabbim o verilen sahte omuzları kabul eder mi...