"Hasan Abi (hasang)" ile ilgili!!

ELimizden geleni yaparız..

Allahu teala şifalar versin, yapılabilecek bişeyler varsa destek oluruz.

Son düzenleme:
sevgili arkadaşlar bugün hasan ın yaşadıkları yarın bizim yada çok sevdiğimiz değer verdiğimiz bir insanın başına da gelebilir, ziyaret ve yardım konusunda duyarlı olursak çok güzel bir iş yapmış oluruz diye düşünüyorum, lütfen bu konuyu güncel tutup en kısa zamanda sonuçlandıralım, çocuğum yoğunbakımda yatıyor olmasa adresini bulur en kısa zamanda giderdim, eğer birkaç gün içinde gidip ziyaret edecek bir ekip bulamazsak kalkıp gideceğim sizlerin adına, lütfen bolu abant gezisine ve diğer forumlara gösterdiğimiz ilginin az bir kısmını bu foruma gösterin ve hep beraber opelim net ailesi olarak bir hayır işleyelim, saygılarımla.

Arkadaşlar Hasan ilk rahatsızlığında ben bu tarz bir sorunları olabilir mi diye araştırmıştım ama ailesinin bu durumunun altından kalkabilecek durumda olduklarını öğrendim. Hatta Hasanın şu an yaşıyor olmasının babasının onu anında helikopter ile hastaneye sevk etmesiyle olduğu cevabını almıştım..

Raşit beyin bir ihtiyacı varsa seferber olabiliriz.

inşallah aramıza en kısa sürede döner.

Arkadaşlar Hasan ilk rahatsızlığında ben bu tarz bir sorunları olabilir mi diye araştırmıştım ama ailesinin bu durumunun altından kalkabilecek durumda olduklarını öğrendim. Hatta Hasanın şu an yaşıyor olmasının babasının onu anında helikopter ile hastaneye sevk etmesiyle olduğu cevabını almıştım..

Raşit beyin bir ihtiyacı varsa seferber olabiliriz.
çok teşekkür edrim başkanım çok düşüncelisiniz, Allah a şükürler olsun şu anda herşey yolunda, emirhan ı bekliyoruz sabırla, o zaman hasan a bir ekip gönderelim ziyaret için.

çok ii olur bnde çok merak ediorum

çok teşekkür edrim başkanım çok düşüncelisiniz, Allah a şükürler olsun şu anda herşey yolunda, emirhan ı bekliyoruz sabırla, o zaman hasan a bir ekip gönderelim ziyaret için.
+1 :good: ziyaret için bir ekip gitse iyi olur gerçekten, en azından yalnız değiller bunu bilsinler..

yeliz abla, teşekkürler açıklamaların için ;)

Aramızda ne toplarsak toplayalım,toplu olarak yapılacak bir ziyaretin vereceği moral ve gücü satın almamız mümkün değil..Yeliz hanım açıklamış yinede araştırılabilir ama ilk etapta moral ziyaretine odaklanmalıyız diye düşünüyorum..Orada alacağımız izlenimlerle maddi bir desteğe ihtiyaç varmı yokmu onunda analizini daha iyi yapabiliriz..

Arkadaşlar gerekli açıklama ve bilgilendirmeleri Yeliz abla bu konuda ve "geçmiş olsun hasang." konusunda yaptı.. Hepinize çok teşekkürler, Allah razı olsun..

Geri