hararet

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan berkcann
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
arkadaşlar bende meraktan çatlayacam köydeyim en yakın usta 70 km o da problem değil giderim fakat mesai var bu hafta sonuda nöbetçiyim gidemiycem ama aracı hergün deniyorum 3-4 km gittikten sonra yine aynı motorda stop lambasıyla beraber motor suyunun yükseldiğine dair lamba yanıyor duruyorum fan açıyor radyatör ve motor suyunu koyduğumuz yerdeki su soğuk ama radyatöre giden hortumlar sıcak şimdi ya radyatör tıkalı ya termostat açmıyor yada devirdaim de sorun var umarım devirdaim ve radyatör deildir triger setimi 20000 km önce değiştirmiştim. servise gittiğimde sonucunu burdan tabikide nasıl ve kaça yaptığımı paylaşacam.hepinize tşkler

arkadaşlar bende meraktan çatlayacam köydeyim en yakın usta 70 km o da problem değil giderim fakat mesai var bu hafta sonuda nöbetçiyim gidemiycem ama aracı hergün deniyorum 3-4 km gittikten sonra yine aynı motorda stop lambasıyla beraber motor suyunun yükseldiğine dair lamba yanıyor duruyorum fan açıyor radyatör ve motor suyunu koyduğumuz yerdeki su soğuk ama radyatöre giden hortumlar sıcak şimdi ya radyatör tıkalı ya termostat açmıyor yada devirdaim de sorun var umarım devirdaim ve radyatör deildir triger setimi 20000 km önce değiştirmiştim. servise gittiğimde sonucunu burdan tabikide nasıl ve kaça yaptığımı paylaşacam.hepinize tşkler

devirdaim pompasını değiştirmişmiydin o zaman merak ettim genelde devirdaim değiştirilir triger değişirken

Son düzenleme:
kalorifer sıcak üflüyorsa devirdaimde sorun yoktur..
motor ısındıktan sonra kaloriferi çalıştırdınızmı sıcak geliyormuydu acaba??

devirdaimi trigerle beraber değiştirmemiştim.
evt motor ısındıktan sonra kalorifer sıcak üflüyodu
ve bugün ustaya gittim önce müşürlere bakıldı problem yok termostat değişti ve problem kalmadı arkadaşlar ayrıca antifirizide değiştirdik.
termostat 15 tl
antifiriz 3 lt 20 tl
işçilik 15 tl
sıvı conta 5 tl
55 tl ye hallettik bu işi arkadaşlar hepinize tşkler

gecmis olsun sevindim... :) ;)

Geri