Hararet yükselmemesi

OPEL GT ADANA

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Aranıza yeni katıldım :p
aracımın harareti hiç yükselmiyor

Keşke önce kendinizi üye arşiv kısmından tanıtsaydınız.

Soruna gelince bence sıkıntı termostattan olabilir.

Saygılar...

hiç mi yükselmiyor. yoksa 80 derecenin mi üstüne çıkmıyor..
hiç yükselmiyorsa kesin termostat..

hiç yükselmiyor derken? açıklayın biraz daha.

gösterge hiç hareket etmiyorsa elektriksel bir sorun olabilir.

ama az yükselip hızlanınca soğuyorsa termostat açık kalmış değişmesi lazım.termostat bozuk olsa bile az miktar hararet gösterir ibreden..

Ben termostad'ı bugün değiştirdim. Benimde hararet yükselmiyordu çalıştırıp hareket ediyordum.

Deneme yapmak için arabayı rölantide çalıştırdım 85 derece'yi bulunca hareket etmeye başladım ve hararet yavaş yavaş "0"a düştü o zaman termostad'ın arızalı olduğunu anladım

bu havalarda normal ben 10 km lik yol gidiyorum ibre yerinden bile oynamıyor havalar ısınınca düzelir.

Bende de geç yükseliyordu, havalardandır.
Götürdüm servise 93-94 e gelene kadar rolantide bekletip farları açtılar. Ve fan açıldı.
Araban turp gibi maşaallah!
Korkmadan ailenle doya doya bin emi dediler:D

bende de aynı sorun vardı hararet yükselmiyordu tabi öyle olunca kalorifer de ısıtmıyordu.
yalnız havalar biraz ısınınca hararet düzeldi.
kaloriferse servisin dediğine göre peteğinde sorun olduğu için yeterince ısıtmıyormuş ama sorun yok şimdilik şurda yaza ne kaldı :)

bu havalarda normal ben 10 km lik yol gidiyorum ibre yerinden bile oynamıyor havalar ısınınca düzelir.[/QUOTE
kardeş ben arabamda 6 km yol yaptiğimda 60 a 14 km yol yaptiğimda 85 civarına çıkıyor antifirize ve termostata bağli durum

Geri