Hararet problemi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan prince
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
prince' Alıntı:
sorun tarafımdan çözüme ulaştırılmıştır.
çözüm için gerekli bilgiyi vermemekte direndiğiniz için teşekkür ederim. belki de tahmin edemediğiniz bu arıza için çok kolay deyip geçiştirdiniz. şuna emin olun ki arıza hiçte söylediğiniz gibi kolay birşeyden değilmiş.
ayrıca
teknik servis forumunu niye açtık? bilgiyi gizlemek için mi?

esefle kınıyorum.

tansugurler´isimli üyeden Alıntı
arkadaşlar bu tecrübeelri biz kolay kazanmıyoruz bazı sorunlar hakkında yorum yapamam koca serviss bu sorunu bulur ama vakit geçer hazıra konmak çok kolayy :) bu yazım için şimdiden özür dilerim ama bu benim fikrimm anlayışla karşılamanızı bekliyorumm teşekkür ederimm
bu konu hakkında bilgi vermiyeceğimi ve bunun için özür dilediğimide yazmıştım bazı bilgiler gizlidir benim açımdan bu güne kadar sizlere yardımcı olmaya çalıştımm ve bundanda mutluyum yetkili servis bunu bulacak dedim ve hazıra konmak kolay diyede yazdımm bundada haklıyım beni kınayabilirisniz farketmez benim için ben bilgimi kolay kazanmıyorum ayrıca bilen birisi için bazı işler kolay gelir bende ondan kolay diye yazdımm ben sizin düşüncenize saygı duyuyorum beni kınayabilirsinizde sizde benim düşüncelerime saygı duymalısınız geçmiş olsunn

prince' Alıntı:
sorun tarafımdan çözüme ulaştırılmıştır.
çözüm için gerekli bilgiyi vermemekte direndiğiniz için teşekkür ederim. belki de tahmin edemediğiniz bu arıza için çok kolay deyip geçiştirdiniz. şuna emin olun ki arıza hiçte söylediğiniz gibi kolay birşeyden değilmiş.
ayrıca
teknik servis forumunu niye açtık? bilgiyi gizlemek için mi?

esefle kınıyorum.
tansu bey ben veya herhangı baska bı uyemızın maksadı bılgıyı gızlemekse bızım burda ne işimiz var??? sıtede ıstedıgın kısıye sorabılırsın kıme yardımcı olamamısız??? herseyı bılmek zorunda degılız bılsekde söylemek sorunda degılız cunkı bazı seylerı bılsen bıle aracı görmeden söylemek dogru olmaz!!! hemde bazen öyle oluyorkı 3 gun geceli gunduzlu ugrasıyorsun vede bı puf noktayı ögrenıyorsun bunu paylaşmayı ıstemeyede bılır kım olsa!!

bilgi paylaştıkça çoğalır !

Değerli astrammm ve değerli Tansu Gürler,

ben biraz deneyimliydim ve arızamı buldum. benim sizden beklediğim diğer arkadaşlarında başına böyle bir durum gelmesi durumunda yardımcı olmanızdı.

niyet anlaşıldı... haklısınız, ticaret... fakat unutmayınki bu ortamın tek duayeni sizler değilsiniz... hatırlatırım..

saygılar

prince' Alıntı:

ben biraz deneyimliydim ve arızamı buldum. benim sizden beklediğim diğer arkadaşlarında başına böyle bir durum gelmesi durumunda yardımcı olmanızdı.

niyet anlaşıldı... haklısınız, ticaret... fakat unutmayınki bu ortamın tek duayeni sizler değilsiniz... hatırlatırım..

saygılar
ozaman bundan sonra sizin sorularınıza cevap vermiyorumm bizi burda tanıyan kişiler nasıl birisi olduğumuzu bilir ben size benim yazılarıma ve düşüncelerime saygı duymalısınız demiştim ben sizin düşüncelerinize nasıl saygı duyuyorsam düşüncem ticaret olsaydı bugüne kadar bilgilerimi paylaşmazdımm sizlerle

ya bilgiyi paylaşsanız noolurki sen aydındasın o ankarada...

prince' Alıntı:

saygılar
nasıl oluyorda"anlaşıldı ticaret" dıyebılıyorsun bunu söylerken hıcmı dusunmeden söyluyorsun?? ıstersen yazdıgımız mesajları bı aratır kardeş bunca zaman kımlere yardım etmemısız yada kımlerle bı tıcarete gırmısız??

ben zaten tek bir soru sordum... 1 cevabı esirgediniz ... bulamazdınız diyorum..

tansugurler' Alıntı:
ozaman bundan sonra sizin sorularınıza cevap vermiyorumm bizi burda tanıyan kişiler nasıl birisi olduğumuzu bilir ben size benim yazılarıma ve düşüncelerime saygı duymalısınız demiştim ben sizin düşüncelerinize nasıl saygı duyuyorsam düşüncem ticaret olsaydı bugüne kadar bilgilerimi paylaşmazdımm sizlerle

ok uzatmaya gerek yok ıyı forumlar

prince' Alıntı:
ben zaten tek bir soru sordum... 1 cevabı esirgediniz ... bulamazdınız diyorum..
benim sölememe gerek kalmadı zaten arayan bulur ve sen aradın buldunn

Geri