Hararet göstergesi yok

Opel antaram yok hararet yapti ve jonta patladi ama ışık yoktu infotainment ekranının settings falan tuşları yok eski sahibi multimedya takmiş nasıl görecem hep böyle yoldamı kalcam
Öncelikle geçmiş olsun. 2015-2023 arası Zafira B vardı. Ben de bir ara gizli menü vs. için araştırma yapmıştım baya 2018 yılında. Bazı double teyp(multimedya) için nasıl gizli menüye girilebileceğini anlatıyorlardı ama her multimedyada işe yarar mı bilmiyorum. Üstünden baya geçtiği için de video linklerini vb. elimde yok şu an. Ama aratarak bulabilirsiniz internette, yabancı videolar vardı multimedyadan gizli menüye giriş hakkında o zamanlar. Şu an yerli videolar çıkmış mıdır bilemiyorum, 2018 Aralık'ta multimedya taktırmıştım ben de. Multimedya taktırmadan önce akü vs. muhabbeti sıkıntı çıkarır diye girmedim orijinal teyp varken, multimedyada da hiç denemedim. Hararet göstergesinin olmaması sadece Opel grubuna özgü bir olay değil, bazı Toyota modellerinde de motor suyu sıcaklık göstergesi yok.

Alternatif çözüm olarak elektronik bir harici motor suyu sıcaklık göstergesi bağlatabilirsiniz. Sıcaklığın yazacağı ekranı(ufak bir şey, sadece rakam yazan bir şey de olabilir). Gösterge panelinin hemen üstüne koyabilirsiniz.

Geri