hangisinin performansı daha ii

opel_vectra

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaslar bende 2.0 16 v hava filitreli kat iptali olan ekzoz olan bi vectra war yakında headırs da yaptırcam inşallah
elimdeki arac 320i ler ile kapısabilir mi yada baska hangi arabalarla kapısabilirim aklınızda olan warsa yazarsanız sevinirim
gecen gun leon ve ibiza yı tokatladım 318 iş de tokatladım ama 320 ye girsem mi girmesem mi bilmiyorum bunu yolda giderken yapıyorum yarıslara falan girmiyorum yani legal.Olan fikirlerinizi alırsam sevinirim bende ona göre millete kafa tutıyım aracım su an 150 hp falan

TRAFİK HAYATTIR

forumda kapışma muhabbetleri yasak. yazarken buna dikkat edelim..

bence 3.20lere hiç bulaşma:D

Kardes 320 Ler 140 Hp Arac Ama Nasil Bulasmiyam Passat 18 T Ler 150 Hp Ama Bunlar 328 Lerle Uzun Yolda Bİrbİrlerİnİ Zorluyolar (kapismak Kelİmesİnİ Kullanmadim :d)

DUZELTME İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM

Benİm Anlamadigim Bİzİm Vectrada 2.0 Bmw De 2.0 Ama Opelİn 2.0 Çok İyİ Gİtmİyo Agir Kaliyo Baya

ağır zaten araç birde motor tamamen economi üzerine işliyor o yüzden performans istiyorsa sfi :)

Abİ Çok SaÇma BİŞey Ya Adam 2.0 Motor Koyuyo Ama Çok Bİ Performans Alamiyorum Gicik Edİyo Benİ Ben Alirken 2.0 Olmasi Benİ Çok CezbetmİŞtİ Bunu Alirken Alfa 156 Wardi Oda 2.0 Di Ama Ben Opel Almak İstedİm Bu Seferde Uzdu Benİ

Torku İyİ Olan 1.6 Araclar Bİle Nerdeyse Kafa Kafaya Gİdİyoz Bu Nasil 2.0 Anlamiyom Ben Wallaha

abi arabanın yanı sıra deneyimde çok fark yaratır mesela bir şöför vardır 1.6 motorda vites geçişlerini iyice öğrenmiştir motorun en yüksek tork verdiği devirde bir üst vitese geçer, bir şöför vardır 2.0 motorla yarışır ama motorun torkunu faln dikkate almaz en yüksek devirde bir üst vitese geçer şimdi bu ikiisi karşı karşıya gelseler yaklaşık 35 bg lik farka rağmen hangisi başı çeker?? tabiki 1.6, bence bu işle uğraşan arkadaşlar kendilerine güvensinler her iş beygirde yada litrede bitmiyor sonuçta arabayı süren şöfördür ortaya çıkan zafer ise araba ile şöförün ortak başarısıdır...

3.20 yemez bence BMW lerin şanzumanları çok değişik bence araba resmen serilik üzerine yapılmış

Hangisinin performansı daha ii derken opel vectra ile bmw 3.20 'yi mi kastediyorsun;) Sormana gerek bile yoktu...

Geri