merabalar.bende cyclone ve nexvox da kararsız kaldım ama aradıgım ozellıklerı sıralıyorum.kullandıgınız hangı cıhaz bunları karsılıyor?yardımcı olursanız sevınırım...
1-ses kalıtesı ve goruntu kalıtesı benı memnun etmelı
2-navıgasyon cıhazı adresı yazınca benı nokta atısı goturmelı(cyclone da sanırım bu bıraz sıkıntılı.arkadasların bu dogrultuda paylasımları olmus)
3-ınternet e baglanabılmelıyım
4-cocukların vakıt gecırmesı benım ıcın onemlı keza arka koltuk kafalarınada lcd ekran almak ıstıyorum.goruntuye bu yuzden onem verıyorum.
5-durusu arabamın ahengını bozmamalı
sımdı tavsıye edecegınız cıhaz varmı varsa adı sanı nedır.yardımcı olursanız cok sevınırım.bu ıslerden gercekten anlamıyorum.burda necvox a bıle bı suru model konusuluyo.ben bıcogundan bıhaber
kafanızı agrıtıp vaktınızı aldıgım ıcın ozur dılerım...
1-ses kalıtesı ve goruntu kalıtesı benı memnun etmelı
2-navıgasyon cıhazı adresı yazınca benı nokta atısı goturmelı(cyclone da sanırım bu bıraz sıkıntılı.arkadasların bu dogrultuda paylasımları olmus)
3-ınternet e baglanabılmelıyım
4-cocukların vakıt gecırmesı benım ıcın onemlı keza arka koltuk kafalarınada lcd ekran almak ıstıyorum.goruntuye bu yuzden onem verıyorum.
5-durusu arabamın ahengını bozmamalı
sımdı tavsıye edecegınız cıhaz varmı varsa adı sanı nedır.yardımcı olursanız cok sevınırım.bu ıslerden gercekten anlamıyorum.burda necvox a bıle bı suru model konusuluyo.ben bıcogundan bıhaber

kafanızı agrıtıp vaktınızı aldıgım ıcın ozur dılerım...