Opel araçlarınızla ilgili olarak daha fazla kişiye ulaşabilmek ve diğer üyeler ile sohbet etmek isterseniz Whatsapp gruplarımıza davetlisiniz. Aşağıda ki bağlantı ile aramıza katılabilirsiniz.
https://chat.whatsapp.com/GTuhx9LJFT00mQvXnnqfLp
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
NEYSE KONU DIŞINA DAHA FAZLA ÇIKMASAK İYİ OLUR TEKRARDAN HATIRLATIYORUM ARKADAŞLAR LÜTFEN 2. EL TEMİZ BİR ARAÇ BULAN OLURSA BANA ÖZEL VEYA KONU ÜZERİNDEN MESJ ATSIN. MESAJLARINIZI BEKLİYCEM...
İNŞ.. BEĞENDİĞİ ARABAYI ALIRLAR...
NEYSE KONU DIŞINA DAHA FAZLA ÇIKMASAK İYİ OLUR TEKRARDAN HATIRLATIYORUM ARKADAŞLAR LÜTFEN 2. EL TEMİZ BİR ARAÇ BULAN OLURSA BANA ÖZEL VEYA KONU ÜZERİNDEN MESJ ATSIN. MESAJLARINIZI BEKLİYCEM...
İNŞ.. BEĞENDİĞİ ARABAYI ALIRLAR...
OPEL VEYA VOLKSWAGEN FARKETMEZ DÜZ VİTES LPG'Lİ OLMIYCAK FİYAT ARALIĞIDA 20.000-25.000 ARASINDA OLCAK RENK FALAN FARKETMEZ 2-3 SENE KULLANILACAK ALINCAK ARAÇ
OPEL VEYA VOLKSWAGEN FARKETMEZ DÜZ VİTES LPG'Lİ OLMIYCAK FİYAT ARALIĞIDA 20.000-25.000 ARASINDA OLCAK RENK FALAN FARKETMEZ 2-3 SENE KULLANILACAK ALINCAK ARAÇ
Arkadaşlar Zaten Bi Tane Beğendiler Bende Yarin Bakicam Beğendiklerine Eğer Kesin Kararlilarsa 2 Gün Sonra Araba Alinmiş Bende Rahatlamiş Olcam Inş... (amin)
AMA DAHA BİR TÜRLÜ NE BEĞENDİKLERİNİ ÖĞRENMEYE VAKTİM OLAMADI..