Herkese Merhaba
bu konuyu acma sebebim yazılım yaptırmayı dusunenler içindir
Farklı markalar altında piyasadaki hemen hemen tum araclara chip yazılım yapan firmalar var
ornek
ecufast
megachips(mehmet gazihan)
pasaoglu tuning
Fiyat anlamında 3 firmada birbirine yakın
Verdikleri Bg tork oranları kagıt uzerinde aynı
iş normal kullanıma gelince kagıt uzerindeki değerleri gercekten yansıtıyormu
ornek
astra 1.3 cdti 120 bg yazılım ecufast 0-100 sn --0-120 sn ?
astra 1.3 cdti 120 bg yazılım megachips 0-100 -- 0-120 sn ?
Firmalar arasında gercekten fark varmı
Sonrasında yasanılan sorunlar baskı balata omru motor parca arızaları siyah duman atmalar sık yasanılan hadiselermi sizce?
kısa orneklerle dusunduklerim
fiat opel isbirliği ile 1.3 cdti 95 bg yazılım 120 bg
vag gurubu 1.6 tdi 105 bg yazılım 136 bg
bu firmalar yıllardır bu motorları kullanmakta yeni motorlar gelistirmek için cok sayıda muhendis calısmakta bir yazılımla hersey değisiyormu gercekten
yazılım yaptırmıs kısa vadede değil uzun vadede + - yazarlarsa yaptırıcak arkadaslar ikilimde kalmayıp karar verebilir diye dusunuyorum
oto sanayiden tanıdıgım bir motor ustası ben motor ustası oldugum halde kendi aracıma yaptırmıyorum halbuki bi sorun cıksa masrafımda yok diye demisti
bu konuyu acma sebebim yazılım yaptırmayı dusunenler içindir
Farklı markalar altında piyasadaki hemen hemen tum araclara chip yazılım yapan firmalar var
ornek
ecufast
megachips(mehmet gazihan)
pasaoglu tuning
Fiyat anlamında 3 firmada birbirine yakın
Verdikleri Bg tork oranları kagıt uzerinde aynı
iş normal kullanıma gelince kagıt uzerindeki değerleri gercekten yansıtıyormu
ornek
astra 1.3 cdti 120 bg yazılım ecufast 0-100 sn --0-120 sn ?
astra 1.3 cdti 120 bg yazılım megachips 0-100 -- 0-120 sn ?
Firmalar arasında gercekten fark varmı
Sonrasında yasanılan sorunlar baskı balata omru motor parca arızaları siyah duman atmalar sık yasanılan hadiselermi sizce?
kısa orneklerle dusunduklerim
fiat opel isbirliği ile 1.3 cdti 95 bg yazılım 120 bg
vag gurubu 1.6 tdi 105 bg yazılım 136 bg
bu firmalar yıllardır bu motorları kullanmakta yeni motorlar gelistirmek için cok sayıda muhendis calısmakta bir yazılımla hersey değisiyormu gercekten
yazılım yaptırmıs kısa vadede değil uzun vadede + - yazarlarsa yaptırıcak arkadaslar ikilimde kalmayıp karar verebilir diye dusunuyorum
oto sanayiden tanıdıgım bir motor ustası ben motor ustası oldugum halde kendi aracıma yaptırmıyorum halbuki bi sorun cıksa masrafımda yok diye demisti