hangi yakıt kullanılacak ki!!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ftsncr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ftsncr

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
merhaba arabamı alalı 1 ay oldu 2000 model opel corsa 1.2 16v yakıt olarak bazıları 95 oktan kullan diyo bazıları da yarısı normal kursunsuz karıştır diyo ne yapmam gerekiyoki bilginiz var mı. bide km'ye 25 ykr yakıyo biraz fazla degilmi?

arkadasım zaten 95 oktan degılmı kursunsuz
normal yok artık
kursunsuz benzın kullanın yakıt sarfıyatı bujıler hava fıltresı vss degısebılır

arkadasım zaten 95 oktan degılmı kursunsuz
normal yok artık
kursunsuz benzın kullanın yakıt sarfıyatı bujıler hava fıltresı vss degısebılır
valla ne bilim ben aldım benzinci genelde 95 oktan alıyorlar dedi gecenlerde bir motror hocasıyla tanıstım o 95 cabuk yanıyor karısık al dedi anlayacagınız tam dogru birsey bilemedim:)

yakıt deposunda alacaınız tavsıye edılen benzın yazar
normal ve super benzın zaten kalktı
kursunsuz kullanmanız yeterlı 95 oktan 98 oktan olanlar yuksek performans ıcın sız kullanmasınızda olur

yakıt deposunda alacaınız tavsıye edılen benzın yazar
normal ve super benzın zaten kalktı
kursunsuz kullanmanız yeterlı 95 oktan 98 oktan olanlar yuksek performans ıcın sız kullanmasınızda olur[/quot
e]

tesekkurler :)

valla ne bilim ben aldım benzinci genelde 95 oktan alıyorlar dedi gecenlerde bir motror hocasıyla tanıstım o 95 cabuk yanıyor karısık al dedi anlayacagınız tam dogru birsey bilemedim:)
:D o eskilerden kalmış bi hoca sanırım
hacı muratlarda yarım depo normal yarım depo süper koyup gazlama efsanesi vardı bizamanlar onu anlatmış
95 çabuk yanıyor demiş ya, geç yanarsa az yakar diye bişey de yok zaten
95 oktan işinizi görür, 1.2 aracınızı fazla sıkıştırırsanız, yüksek devir yüksek hızda gitmeye çalışırsanız aracınızın fazla yakması kaçınılmaz,
ama yine de bi 10bin bakımı - bujiler filtreler vs. değiştirmek aracı baya rahatlatacaktır

95 oktandan şaşmamak lazım, bir de kış şartlarındaki tüketim gözünüzü korkutmasın, bahar ve yaz aylarında düzelecektir.

vallahi ben 100 oktan kullanıyorum basmazsam 300 lira yakıyoo
basarsam 500'ü buluyor :):):) shell 100 oktan

ben po dan 97 okdan alıyorum çok harika

95 oktan standart normalıde budur

Geri