Hangi parfümü kullanıyoruz ve neden

bu parfümlere kaç para verdiğinizi de yazarsanız :D

Arkadaşlar markalara bakarak çok fazla para verdiğimi düşünebilirsiniz.Belki bilmeyen arkdaşlar vardır diye alışveriş yaptığım siteyi ve aldığım parfümlerin linklerini veriyorum. Ürünler orijinal ve yurt dışından kapınıza kadar geliyor.Gümrüğe takılma sorunu yok. Türkiyede satılan mağazalarla karşılaştırın fiyat farkı çok fazla. :good:

www.strawberrynet.com

Bvlgari - Aqva Pour Homme
http://tr.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=40822&goChar=B
Lacoste - Elegance
http://tr.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=70507&goChar=L

bvlgarı aqua
burberry calssıc
neden mi cünkı cok hos kokular
ben de 65 ytl bvlgary 60 ytl den burberyy alıyorum ve orıgınal
gecenlerde yunanıstandaydım orada baktım ıkısı de 90-100 euro ıdı
burada tanınmıs fırmalarda 150 ytl falan ustelık ben tester alıyorum bu da demek oluyor kı kokusu reklam amaclı daha yogun ve kalıcı ve kesınlıkle cakma degıl

ben ise equal kullanıyorum kokusu gerçekten çok hoş ve insanı bunaltmıyor ve memnunum 35,00 YTL.

burberry brit alıyordum ingiltereye gittikçe free shoptan artık gidemiyorum pek
şu siteden bi bakayım ;)

Jagler, Equal, Caldion kullanan arkadaşlar gönül rahatlığı ile kullansınlar.Şu anda çalıştığım firmadan önce Hunca Kozmetik'in Satınalma Yönetmeni idim.
Gerek parfümde, gerek makyaj malzemelerinde, hammadde ve esansı bilinmiş ve pahalı ürünler satan firmalarla aynı tedarikçilerden alıyorduk.Yani içerik konusunda maliyet olarak çok bir fark yoktu, sadece onların kullandığı ambalajlar bize oranla biraz daha pahalıydı.Adamlar bizim 4-5 katı fiyatımıza sattığına göre siz düşünün artık karlılıklarını...

dunlop, ama nedenini bilmiyorum:)

Givenchy Pİ (4 yıldır durur öyle)
Dior homme (Davetlere) Erkek kokusunda üzerine tanımam çok çekicidir
Burrbery brit (hediye)
Casran coupard (çapkınlıga) 50$ yurtdışı fiyatı Tr de satışı yok
Hugo energise (sportiflikse bu 10 numara)

Şişe bitmeden yeni başka bi parfum mutlaka alırım, özledigimde digerini kullanmak için..

Alacak arkadaşlar mutlaka Stawberrynet.com adresine bakın 12 gun içinde elinizde olur, AVON gibi markalara vereceginiz paralara kaliteli markalar alabilme imkanınız var

212 Men- Carolina Herrera tavsiye ederim.Farklı olmak için.baksanıza, koca opelim.net de kullanan yok :) şaka bir yana eşim seviyor diye kullanıyorum.Süper bir koku

rojas ve dkny kullanıyorum gıo lacost filanda kullandım ama ben beğenmedim ama ıssey miyake güzel dediler onada bakıcam:D bide rebul lavanta traş sonrası duş sonrası mükemmel oluyor:d

Geri