Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bu zamana kadar kullandığım parfümlerden 2 tanesinin markası soruldu sadece
Black Xs
Jill Sunder Sun Man
çok güzel kokular ama bayağıdır kullandığım tek bir parfüm var gerçekten dikkat çekiçi
D&P nin kendi üretimi olan L11 kodlu bi parfüm var adını bilmiyorum ama unisex bi koku daha çok bayanlar kullanıyor beyaz çikolata kokusu gerçekten güzel kendimi yiyesim geliyo
lacoste classic, giorgio armani ve diesel (tam ne bilmiyom hediye geldi hacı misi gibi kokuyo ama güzell )
özellikle lacoste'a ilk başlarda alışamadım ama şimdi süper geliyo özellikle gün sonlarında çok tatlı bi kokusu oluyo tavsiye ederim. giorgio armani'yi daha çok klasik giyindiğimde kullanıyorum. diesel'i daha kullanmadım..
erkek arkadşlarımla öpüşmeyi pek sevmediğim için onları pek etkilemez bu koku. parfümü çok sıkmam boynumun iki tarafına birer fıs malum ekonomik kriz tasarruflu kullanmak lazım kız arkadaşlarımdan şu ana kadar parfümümü beğenmeyini görmedim çok kişi de sorar zaten markasını etkili bi koku