Hangi marka saat kullaniyorsunuz?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Kaanka
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
saatım yok

romanson

klasikler;
nacar
rado
raymond weil
citizen

sporlar;
swatch
fossil
bmw

casıo edifice kullanıyorum deri kayış bana göre değil saat dediğin metal olmalı her yeriyle :D kütlece ağır olmalı :D hem spor hem klasik olmalı :D

Gençlik yıllarımda bir zamanlar çok popüler olan Seiko-5'i uzun yıllar kullandım :D. 4-5 senede bir saat değiştirdikten sonra şimdilerde Lorus'un titan serisini kullanmak zorundayım.

Gençlik yıllarımda bir zamanlar çok popüler olan Seiko-5'i uzun yıllar kullandım :D. 4-5 senede bir saat değiştirdikten sonra şimdilerde Lorus'un titan serisini kullanmak zorundayım.

Abi seiko-5 efsane saattir.babam solaktır saati sağ koluna takar ben küçükken hatırlıyorum kendisi tesisatçı olduğu için senede3-4 tane saat parçalıyordu :D çekiç gelmesi vs ile...

Abi seiko-5 efsane saattir.babam solaktır saati sağ koluna takar ben küçükken hatırlıyorum kendisi tesisatçı olduğu için senede3-4 tane saat parçalıyordu :D çekiç gelmesi vs ile...
Meşhur Omax (5 ve 7 serilerini kullandım) saatlerden sonra en uzun süreli kullandığım saat Seiko-5 oldu. Yıllar sonra metal alerjisi baş gösterince mecburen diğer saatleri kapalı parka çekip titan Lorus'u tercih ettim.

gecen bi yerden aldim made in china 15 euro :D

Alican saat hoşuma gitti valla...Süpermiş..

Sağol Mutlu abi. Saat almayı düşünüyordum bir gün internetten bakayım dedim saatlere. Bunu gördüm modelini not aldım. Sonra çıktım yarım saat sonra saat elimdeydi :D Çok hızlı bir alışveriş yaptım :D

Sağol Mutlu abi. Saat almayı düşünüyordum bir gün internetten bakayım dedim saatlere. Bunu gördüm modelini not aldım. Sonra çıktım yarım saat sonra saat elimdeydi :D Çok hızlı bir alışveriş yaptım :D

para bol tabii :D:D

Geri