brc taktır kafan rahat etsin hem servisi bol hemdi km geçtikçe daha memnun kalırsın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sayın mstf sorunu sormuşsun.3 kere ekü 2 kere enjektör değişti.Hatta bir keresinde ekü Türkiye Dispiritörüne gitti ve ordaki amcalar parçanın içinin açıldığını bu yüzden de garanti kapsamında olmadığını söylediler.Benim iznimin son günleri mecbur kaldım 100 TL verdim yaptırdım.Geçen ay Erzurum Opel servisinden arabamı aldım bakımdan.2 gün sonra LPG ye geçmeyince Ağrı daki servislerine gittim Milano nun.Isı sensörünün kablosu kopmuş.Usta diyorki garanti kapsamında değil.Neymiş efendim kullanıcı hatası.Bende dedim evet kaputu açtım kabloyu kopardım sonra buraya geldim.Artı bende ki Milano nun eski sistemi bunlarda da proğramı yok.Hoş olsada yapamıyorlarya zaten neyse.Ver elini Erzurum 150 km.Erzurumdaki muhteremin biriside bi parçanın bozuk olduğunu ve garanti kapsamında olmadığının yalanı ile benden 20 TL istiyor.Hele bu değişmişler sırasında ustaların!!! tavrı sanki cebinden çıkıyormuş gibi her şeye garanti kapsamında değil demeleri.Lafın özü beş para etmez ne ustalıkları nede malları
KesinlikleHiçbir usta başkasinin yaptiği işi beğenmez