Hangi marka LPG?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan semin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
suan telefon ile aldıgım fiyatları acıklıyorum :)

brc : 1600
zavoli : 1400
atiker : gorusmedim ancak babam 1000tl demişti

990 tl sabit fiyat diye biliyorum atiker + 300 civarı da işlem masrafları vs. tutuyomuş.

ewet zavoli nasıl acaba sonucta taksit ile alacagım için ayda 40 tl fazla verip zavoli mi taksam die dunuyorum şimdide :)

ayda 40 tl gazla ne kadar gezebileceğini bi düşün :)

ewet zavoli nasıl acaba sonucta taksit ile alacagım için ayda 40 tl fazla verip zavoli mi taksam die dunuyorum şimdide :)
Ben memnunum. Takan usta başka markalarda takıyordu bunu tavsiye etti. Tanıdık olur kendisi:D

brc veya zavoli

atikeri tavsiye etmiyorlar....

bende brc var
arkadaşımda zavoli

bir diğer arkadaşımda atiker...oda parası ucuz olduğu için taktırdı. çok memnun değil.

Milano dan uzak dur, sakın taktırayım deme.Benim başıma gelenleri anlatsam ağlarsın inan.Özellikle esnaflık ahlakından yoksun servisleri akıllara zarar.

Milano dan uzak dur, sakın taktırayım deme.Benim başıma gelenleri anlatsam ağlarsın inan.Özellikle esnaflık ahlakından yoksun servisleri akıllara zarar.

bende milano kullanıyorum memnunum, sendeki sorun ne acaba ?

Sayın mstf sorunu sormuşsun.3 kere ekü 2 kere enjektör değişti.Hatta bir keresinde ekü Türkiye Dispiritörüne gitti ve ordaki amcalar parçanın içinin açıldığını bu yüzden de garanti kapsamında olmadığını söylediler.Benim iznimin son günleri mecbur kaldım 100 TL verdim yaptırdım.Geçen ay Erzurum Opel servisinden arabamı aldım bakımdan.2 gün sonra LPG ye geçmeyince Ağrı daki servislerine gittim Milano nun.Isı sensörünün kablosu kopmuş.Usta diyorki garanti kapsamında değil.Neymiş efendim kullanıcı hatası.Bende dedim evet kaputu açtım kabloyu kopardım sonra buraya geldim.Artı bende ki Milano nun eski sistemi bunlarda da proğramı yok.Hoş olsada yapamıyorlarya zaten neyse.Ver elini Erzurum 150 km.Erzurumdaki muhteremin biriside bi parçanın bozuk olduğunu ve garanti kapsamında olmadığının yalanı ile benden 20 TL istiyor.Hele bu değişmişler sırasında ustaların!!! tavrı sanki cebinden çıkıyormuş gibi her şeye garanti kapsamında değil demeleri.Lafın özü beş para etmez ne ustalıkları nede malları

Geri