Hangi marka LPG?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan semin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
BRC diyorum. pahalı ama herşeyin bir bedeli olmalı degil mi..
hangi foruma sorarsaniz sorun BRC en fazla soylenen marka olacaktir. Bende brc kullanarak kesinlikle ve kesinlikle oneriyorum..

2 yıldır omwl kullanıyorum. 1800 tl ye 10 ay taksitle. şimdiye kadar taktırdığım ustaya hiç gitmedim.

üstelik uzun yolda 7 litreyi hiç geçmedi(100 km de) hızım 100 km/h

100 km de 15 litre; ortalama 22.5 lira yapar. tasarruf bunun neresinde.1.6 astra aracım 50 liralık benzinle 200 km yol yapıyo.lpg ayarına tekrar baktırın en iyisi

lpg ile 50 lt lik gazla 400 km yol yapıyorum bende

ek: kusura bakmayın yanlış yazmışım 100km de 15 TL gaz yakıyor (litre değil)

Son düzenleme:
Kesinlikle italyan zavoli,brc ucuz et,in suyu yavan olur unutma şimdi memnun olanlar var mutlaka ama ileride sorun çikariyor çoğu yerliler...

100 km de 15 litre; ortalama 22.5 lira yapar. tasarruf bunun neresinde.1.6 astra aracım 50 liralık benzinle 200 km yol yapıyo.lpg ayarına tekrar baktırın en iyisi

hocam 100kmde 15 tl demiş arkadaş, litre dememiş.

atikerin kullandığı malzemeler ithal zaten, tankları kendi yapıyor, onların da hepsini atiker takıyomuş, ben fiyat almaya gittiğimde atiker bu arabalara çok taktık sorun yok dediler,(1.6 ecotec '96model)
ben de atiker taktırma niyetindeyim..

bende atikerden yanayım ama sonucta bu işi bir kere yapıyoruz.acıkcası param olsa dsunmeden brc yada zavoli yapıcam ama bakalım suan izmirdeim sanırım burda taktırcam.benim korkum arabanın performansını etkilemesi.zaten cok performanslı bi motor deil bide çekiştende dustumu dogandan farkımız kalmaz :))

Ben de yaklaşık olarak 1 yıldır Teleflex kullanıyorum çok memnunum Hollanda malı bir sistem diğer ürünlerden farkı enjektörler direk emme manifolduna takılıyor ve çok sessiz buna emin olabilirsiniz.

bende doblo aracımda 1 senedir atıker kullanıyorum,çok kilometre yapıyorum daha 1 kere gaz ayarı yaptırmadım 10 lt yakıyo 1,4 motorda kasada ağırdır doblonun,bence atıker al,ucuz olmasının sebebi sürümden kazanmasıdır bence ...

Kesinlikle italyan zavoli,brc ucuz et,in suyu yavan olur unutma şimdi memnun olanlar var mutlaka ama ileride sorun çikariyor çoğu yerliler...
Bende de Zavoli var. O zamanlar çok övüyorlardı. Problem yok. Sorunsuz kullanıyorum 3 yıldır.

Geri