Hangi marka LPG?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan semin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

semin

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar 2002 astra 1.6 hb aracım var lpg donusumu yaptirmak istiyorum.ancak arastırdıgım kadarıyla markadan cok işcilik onemli bu anlasıldı okey dir de brc 1600 lerde iken atiker 900 lerde ve her iki markdanda memnun ve şşikayetçi olan cok.atiker butceme uygun ama malum donusum birkez oluyor pişman da olmak istemiyorum.sizce nasıl bi tercih yapmalıyım.

landi renzo şiddetle tavsiye ediyorum.. BRC de fena deil ama. landi renzo nun suanki fiatı 1,750.dedigin gibi atiker cok ucuz neden bilmiyorum:S.cevremde hiç atiker taktıranda görmedim açıkcası

geçen hafta atiker taktırdım,tıkıt tıkır işliyor ve gerçekten çok tasarruflu. bence fazla para vermeye gerek yok fakat yinede karar senin

geçen hafta atiker taktırdım,tıkıt tıkır işliyor ve gerçekten çok tasarruflu. bence fazla para vermeye gerek yok fakat yinede karar senin

yeni taktırdın.yakıt durumu felan nasl acaba? arştırıpdamı taktırdın Jonturk ?

evet baya bi araştırdım, servise falanda gittim taktır dediler. Bizim burda tanıdık bir ustada vardı bir çok kez opele atiker takmış, bizde ona taktırdık.

şuan hiçbir problem yok, ne çekişte olsun ne yakıtta. 100 km de 15 TL gaz yakıyor ortalama (1.6 motor)

eğer ustasını bulursanız markası önemli deil bence

ek: ayrıca brc'ler sanırım daha sesli çalışıyormuş

Son düzenleme:
100 km de 15 litre; ortalama 22.5 lira yapar. tasarruf bunun neresinde.1.6 astra aracım 50 liralık benzinle 200 km yol yapıyo.lpg ayarına tekrar baktırın en iyisi

sevgili duman666 ben atikeri 6 aydır kullanıyorum.hiçbir problem yok.kmde 11 lt lpg yakıyorum.net rakamdır bu altına iner yukarı cıkmaz.bu arada ankara içindeki deger bu.aracımda cekişte ve motorda hiçbir problem yasamadım.lpg kitinin markası tabiki onemli ama montaj daha onemliayrıca taktırmadan buji,buji kabloları ve atesleme bobinini degiştir oyle git.sorun yasama.emin ol 1-2 ay içinde mutlaka değiştireceksin.selamlar.

prince kullanıyorum hiç sorun yaşamadım daha prince varsa sorun yok

bence italyan bir sistem taktırırsanız daha uzun ömürlü kullanırsınız, yerliler 2-3 sene problem çıkarmazsa,italyan sistemler 6-7 sene problem çıkarmaz parça olarak....

5-6 aydır atiker kullanıyorum. 32 lt lpg ile 420 km yol gidyorum (şehirlerarası). şimdiye kadar en ufak bir sıkıntım olmadı. Tavsiye ederim.

Geri