hangi kredi kartı en iyisidir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan metin_7
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
vakıfbank world ü tek geçerim.maximumda var ama sadece aksesuar.özellikle aracımın bakımlarını serviste yaptırırken 6-7 taksit oluyor ve güzel puan veriyor,en önemliside kart aidatı yok.(meb card)

bi arkadaşım hsbc yi kesinlikle tavsiye ederim diyo, kendisi yurt dışında yaşamış , eşi koreli ve hala korede, ayrıca birçok kart kullanmış birisi.. tavsiye etmesinin bir sebebi de borcu ödeyemezsen hemen tepene binmiyolarmış yasal takip falan, sonuçta aldığı faize bakıyo ama bazı bankalarda yıllarca düzgün öde bi aksat hemen insanı darlar..

ayrıca advantage ın yeni reklamları dönüyo, çok iyi kart mart diye ama bakmak lazım...

Axses

no card no stress :)

kredi kardı büyük deniz.. içinde çok güzel balıklar var. atıyon oltayı yakalıyon balıkları, kuruyon sofrayı afiyetle yiyorsun. bir süre sonra deniz ler yetmiyor insana ve okyanus arayışına giriyorsun. ve hemen limit yükseltilip o büyük okyanustan kana kana faydalan diye önüne bütün güzellikleri seriyorlar.

sonuç ; o okyanusta boğuluyosun abi:D

içimden geçenleri yazdım ne kadar şairane ve efkarlıymışım bu akşam be.....

american express ;)

bende kart almasam mı dıye dusunuyorum ama bu sahıbınden.comdakı uyelık aktıflestırmeyı baska ne sekılde yapabılırım?

Maximum kullanıyorum yıllardır... otomatik ödeme talimatım var 1 tane diye kart ücreti almıyorlar... Hiç bir sorun yaşamadım...
Vakıf World gönderdi MEB, öğretmen kart adı altında, her alışverişim sorun...
Opet akaryakıt kampanyasına katıldım hediye 50 TL mazotumu vermediler,
Hepsiburdada 300 TL lik alışveriş yaptım, sözde 20 TL puan vermeleri gerekiyordu mesajım iki kez ulaşmasına rağmen bize ulaşan mesajınız yok katılımınız yok dediler...
sürekli sorun sürekli sorun... bıktım kapattırıcam...

aslında hıc kart kullanmamak en ıyısıde işte mılletı daha cok ona yoneltıyorlar

Hiçbiri hepsi para tuzağından başka bişey değil... Puanla taksitle milleti kandırıyolar sanki 2-4-6-8-12 taksit olunca o para hiç ödenmiyo yatırmadığın zaman üstüne bide faiz biniyo :D Gerek yok bence hiç bulaşmayın paranız varsa alın yoksa almayın en güzeli eskiden kredi kartımı vardı

Geri