hangi kasko ?

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan osmannn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

osmannn

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Katılım
16 Eyl 2007
Mesajlar
593
Tepkime puanı
0
Puanları
0
arkadaşlar 2004 octavia col aracımıza kasko yaptırmak istiyorum. 2 siğorta şirketine sordum. ergo isviçre 2300 tl , anadolu siğorta 1400 tl fiyat söyledi.ikiside full kasko oldugunu söyledi(yangın ,sel,çalınma vs dahil). bu fark nedir böyle ! araçta daha önceden kasko yoktu.siz hangi kaskoyu tavsiye edersiniz.
 
güneş sigortadan uzak durunda... bizim 2 arabada güneş sigortaydı değiştiricez yılı dolduğunda ya koç allianz yada axa oyak yapıcaz çünkü en yaygını en sorunsuzu onlarmış:)
 
Anadolu sigorta'yı öneririm. ;)
 
güneş sigortadan uzak durunda... bizim 2 arabada güneş sigortaydı değiştiricez yılı dolduğunda ya koç allianz yada axa oyak yapıcaz çünkü en yaygını en sorunsuzu onlarmış:)

Güneşten bir sorun mu yaşadınız ? bizim bütün araçlar Güneş ten kaskolu
 
Güneşten bir sorun mu yaşadınız ? bizim bütün araçlar Güneş ten kaskolu

babam emekli vakıfbank müdürü olduğu için indirimli yaptırmıştık tek sıkıntımız fazla yerle anlaşması yok... anadolu yakasında 1 gedizlerle var tee şile otoyolunda.. bide fordumuz var evimizin dibinde doğan var koşuyolu yani yürümeyle 5dakka biz tee götürdük kartala... fordun bu yakada bir sürü bayisi var bi kartal bide anadolu hisarındakiyle anlaşması var.. açıkçası paramızla rezil oluyoruz:) başka markalarla daha fazla anlaşması olabilir orasını bilemem ama siz siz olun opel yada fordunuz olacaksa ve güneş sigorta düşünüyorsanız önce evinize yakın olan anlaşmalı bayiilere bakın derim :) yaygın değil koca istanbulda 3 tane ford bayisiyle anlaşması var... bunlar ne iş yapar yani? amaçları ne? soruyoruz iptal ettik diyorlar güneş sigortayla anlaşmayı. neden diyoruz ödemelerde sıkıntı yaşatıyorlar bize cevabını aldık 6 7 bayiden:)
 
Bursa da anlaşmalı servislerle bir sıkıntı yok, 2 tane opel yetkili servisi var, ikisi ile de anlaşmalı.Ayrıca mini onarım hizmeti için Auto King ile anlaşmalı olmaları dolayısı ile ben tercih ediyorum.Araba her sene bir kez Auto King e ugruyor, çiziklerini alıyorlar
 
anadolu sigorta gözünüz kapalı yapın derim iş bankası iştirakidir yani anadolu sigorta iş bankasının bir kuruluşudur arkasında koskoca iş bankası var gönlünüz rahat olsun..

ergo isviçrede yani esasen eski isviçre sigortada çok iyi bir sigorta firmasıdır bizim bir arkadaşın araç perte çıkmışdı gün geçmeden parasını vermişlerdi ama sanırım yabancı menşeili bir firma olmasından ötürü fiyatları eskinden de tuzluydu şimdide tuzlu..

axa oyak danda fiyat alın derim uygunsa onlarda iyi sigortadır..
 
ben ergoya yaptıryorum alışkanlık.. ergo isviçrenin opel yetkili servisiyle anlaşması vardı diye..
opel 10 yaşını doldurunca poliçeyi yenilemedi salatalıklar.. genaraliye yaptırdık bir sene sonra onlarda yenilemedi adını unuttuğum bir şirkete yaptırdım dedim seneye bunlarda yapmaz arabayı satıp model yükselttim bunlar yüzünden.. ergoya geri döndüm
 
Bursa da anlaşmalı servislerle bir sıkıntı yok, 2 tane opel yetkili servisi var, ikisi ile de anlaşmalı.Ayrıca mini onarım hizmeti için Auto King ile anlaşmalı olmaları dolayısı ile ben tercih ediyorum.Araba her sene bir kez Auto King e ugruyor, çiziklerini alıyorlar

bütün kasko şirketleri autokingle anlaşmalı axa oyakda anlaşmalı anadoluda anlaşmalı..
 
aksigortayı tavsiye edebilirim bende. Dün yaptırdım yeni aracıma 2009 corsa 1.2 640 tl full kasko. Uygun olmasının sebebide diğer kaskomdan kalan hasarsızlık indirimlerini aynen yansıtmaları imiş. yani araça değiştirsemde hasarsızlık indirimlerim tc kimlik numaramda kalıyormuş. Böyle bir uygulamadan dün haberdar oldum bende. Gayet hoşuma gitti. Çoğu yerlerde anlaşmları var sanırım. (auto king, sınırsız çekici, ambulans)
 

Benzer Konular

Geri
Üst