Hangi astra?....

arkdaşlar anladığım kadarıyla 1.6 Cd ve elegance modellerini tavsiye ediyorsunuz.İlginiz ve tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim...
Son olarak yakıtları nasıl?km kaç yakar?

valla ben 2003 1.4 astra sedan kullanıyorum gayet memnunum.ben her zaman düşük motoru tercih ederim..trafikte çok agresif bir millet olduğumuz düşünülürse hızlı arabaları tavsiye etmiyorum...

1,4 tercih etme yakıtıda öyle düşündüğün gibi az olmaz en az 1.6 kadar yakar
alırken donanımlısını al sonra arabana donanım eklemek istediğinde çok tuzluya mal olur edition kullanan birisi olarak bulabilirsen tavsiye ederim

yol bilgisayarı da olsun dersen astra cd al. hem bak astranın modellerine göre begir gücü değişebiliyor !!! Seçimini yaparken buna da göz önünde bulundur derim. 1.4 lerdenuzak dur meselesadece motor değil donanımlarda değişiyor. Sunroof olsun derden edition al (ama yol bilgisayarı yok bildiğim kadarıyla) edition da spor koltuk ve cd changer var bunun yerine. seçim senin. kolay gelsin.

saolun arkadaşlar.yakıt konusunda beni bilgilendirecek kimse var mı?1.6 lar ne yakıyor?

bende 2003 astra 1.6 16v elegance var otomatik vites ş.içi 300 ş dışı 200 civarı yakıyor arabadan çok memnunum

şehir dışı basmadan 90-100 km arası çok rahat 5.0- 5.5 lt ortalamayı tutturursun, 1.6 motorla. şehir içi zaten kullanıma bağlı.

arkadasım daha 15 gun oldu 2001 astra cd sedan aldım 16 motor ve bana 21.000ytl mal oldu aracın degısenı yok daha 77bınde ıcınde sıgara bıle ıcılmemıs fıkrımı sorarsan benım gıbı eskı bır bmw cıyı hemen opelcı yapmaya yettı... eger fıkrımı sorarsan cd lı ve sedan olsun ayrıca 1600 motor da vazgecılmezıdır opel ın ınan bana yolda cok bmw ve focus tokatladık arac oturaklı haaa sunuda belırteyım ben lpg takdırmadım ... ınan bana hıc gerek yok zaten ekotec motor var uzerınde bıde ben afacan ı ma kıyamam

yorumlarınıza teşekkür ederim arkadaşlar.165000 km de 2001 Astra 1.6 Cd hatcback gri.200 yıla özel üretim sunroof lu kazasız araç ne kadar eder?
yorumlarınız?.......

o aracın km cok be yaw :S ben 2001 Astra 1.6 Elegance al derim Cok guzel bi arac Şubatta aldım 20 ye mâl oldu rahat rahat biniyorum 129 binde

Son düzenleme:
Geri