Ynt: Hangi Astra Modeli ve Opsiyonlarını Alayım
Ben sport modelde AFL den önce flexride alırdım.
Neden:
1.Flex ride aracınız hareket ettiğinde aktif,yani aracı sürdüğünüzde flex ride i direk farkediyorsunuz.
2.Flex ride ile aracınız üst segment çoğu modelde bile olmayan ve aracınız daha konforlu yapan bir hale bürünüyor.
3.Yüksek hız merakınız varsa sport modunda aracınız çok daha iyi yol tutar hale geliyor.
AFL yi de yabana atmamak lazım, fakat AFL yalnızca gece ve karanlık ortamlarda etkisini görebileceğiniz bir sistem.Oysa flex ride kontağı açtığınızda direk etkisini görebilirsiniz.Aracınızı çoğunlukla gündüz ve şehir içi kullanıyorsanız AFL nin etkisini hiç hissetmeyebilirsiniz bile.
Biraz ilkel bir görüş olabilir fakat, eskiden AFL mi vardı
Yani normal far sistemleri de işinizi hayli hayli görebilir.Hatta AFL yerine hareket kabiliyeti olmayan fakat mercekli bir far da taktırabilirsiniz.
NAvigasyon işi benim için ihtiyaçtı, o yüzden aldım.Ben yolları bilmiyorum diyorsanız , aynı zamanda aracımın içi daha havalı görünsün diyorsanız alınmalı.Bugün serviste küçük ekranlı astra gördüm.İyi ki navigasyon almışım dedim.Aracın içini direk bir üst segment araç gibi gösteriyor.