72 amper inci akü 2 yıl 8 ayda bitti.Nerdeyse arabayı hergün kullanırım.Memlekette dayanamadım bayram tatilinde yine inci almak zorunda kaldım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sannenschein 85A jel akü kullanıyorum. 3. senesi. herhangi bir sorunu yok.
kapasitör taktılar ve akü bagajda duruyor. kaputta ise incinin 85a marine aküsü var. müzik sistemi olduğu için onu önerdiler. şimdiye kadar hiçbir sorun yaşamadım. dedikleriniz doğrudur. bu konuda kimse beni uyarmamıştı. sadece tavsiye üzerine aldım.Jel aküleri, yüksek akım çeken, marş motoru vs. gibi kullanılan motorlu araçlarda önerilmediğini okumuştum. Ben jel aküleri, Güneş panelinde ürettiğim enerjiyi depolamak için kullanıyorum. Anlık yüksek akıma karşı çok zayıflarmış. Artı yanları ise, Ömür ve akımın stabil olması. Size bunu araçta kullanım için kim önerdi? Araştırdınız mı jel aküleri, ben pek araştırmadım, tecrübeniz de dediğim soruna denk geldiniz mi? Araç için olanların teknolojisi gelişti mi acaba?
banada bunu söylemişlerdi. öyüzden müzik sistemine destek olarak kullanımını tavsiye ettiler. birde ben aracımda 12v-220v dönüştürücü kullanıyorum. gerçi sadece laptop şarj ediyorum.Aslında bu jel aküler engelli araçların da kullanılır. Akülü sandalye vs için jel olamsından dolayı sürekli şarz edilmeye dayanıklı oluyorlar. Birde kısa süre içinde bitmezler. Aynı araçlar için diğer aküler kullanılması durumunda kısa zaman da akü ömrünü doldurur ve verimliği düşer. Bunlarda benden olsun![]()
Ben 2 kez 19'' lcd tv çalıştırdım. Birkaç kezde minibarherhangi bir sorun yaratmadı allah aşükür. Ama çokda zorlamıyorum. Olabildiğince sadece laptop ve telefon şarjı takıyorum