hangi aküyü kullanıyorsunuz?

orhank1035

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar hangi aküyü kullandığınızı ve memnuniyet açısından görüşlerinizi bilrdirirseniz sevinirim.

Araçta halen orjinal GM akü vardı 7 yıllık, geçen kış -20 de aracı çalıştıracaz diye zorlarken yedik aküyü, tavsiye üzerine yiğit akü aldım, bir hocamız çıkma yiğit akü almış 4 yıldır duruyor tık dememiş, onun tavsiyesi üzerine aldım... memnunum şimdilik bir sıkıntı çıkarmadı...

İnci akü 60 amper :)

Mutlu ve GM. Kaliteli bir akü alırsanız uzun yıllar sorunsuzca başınız ağrımadan kullanırsınız. GM'yi alalı 5 sene oldu, sorunsuzca kullanıyorum. Mutlu akü ise aracı aldığımda üzerindeydi (aracı 2 nci el olarak 2007 yılında almıştım), bu sene şubat ayında bir kere boşalınca aracı takviye ile çalıştırıp evde kendim şarj ettim, o gün bu gündür sorunsuzca çalışıyor. Bir de 2007 de aldığım, ara sıra kullandığım 50 yıllık bir araç var, 2-3 ayda bir çalıştırdığım halde onun aküsüde (mutlu) 2007 yılından beri beni üzmüyor. Rekorum Vectra B de kullanmış olduğum Mutlu aküde (8 nci senede değiştirmiştim), aslında o da bir süre daha gidermiş ama uzun yolda boşalınca serviste aküyü boş yere değiştirmiştik (meğerse şarj dinamosunda arıza varmış).

Öncelikle Türkiyenin neresine giderseniz gidin bayi yada servisini bulabileceğiniz bir akü tercih edin.

10 yıl GM akü kullandım üzerinde gelen, abartmıyorum daha birkez bile aracım ilk marşta 1 seferde almamazlık yapmadı ve asla anahtarı marş sırasında 2sn den fazla tuttuğumu hatırlamıyorum geçen sene serviste kampanya vardı 160 tl' ye ne olur ne olmaz 10 yıl oldu artık değiştireyim dedim ve değiştirdim yine aynı GM aldım bu arada maşallah diyelim araba sabah çalışmıyomuş birde :)

Öncelikle Türkiyenin neresine giderseniz gidin bayi yada servisini bulabileceğiniz bir akü tercih edin.

Abi ne işime yarayacak? Kaç kişi Türkiye çapında bayi yada servis ihtiyacı duymuştur? Aldığım yer sağlamsa sorun yok. Bence araştırmalarıma ve tecrübelerime göre akü sıralaması
Delphi-Ac Delco ve Varta dır.

Abi ne işime yarayacak? Kaç kişi Türkiye çapında bayi yada servis ihtiyacı duymuştur? Aldığım yer sağlamsa sorun yok. Bence araştırmalarıma ve tecrübelerime göre akü sıralaması
Delphi-Ac Delco ve Varta dır.

Vectramda delphi vardı.Memlekette akü sorun çıkardı.Aküyü elektrikçiye verdik 1 gece boyunca şarjda kaldı ertesi gün yine tık yok.Aldım öteki arabalardan birini delphinin bayisini yada satan biryer aradım.Yok.Gittim mecburan başka bir marka akü aldım.O günden itibaren aracıma akü alırsam Türkiye nin heryerinde satılan bayisi olan v.s. bir akü almaya karar verdim.Emin ol bunlar hiç olmadık yerde insanın ihtiyaç duyacağı ufak ayrıntılar.

ben arabayı aldığımdan beri 2 kez akü değiştirdim. ilk değiştirdiğimde gm almıştım serviste. ondan sonra yolda kaldığım için yakındaki mutlu akü bayisinden mutlu akü aldım ve memnunum bir sıkıntı yaşatmadı şükür. 72 ah . mutluyu daha önceden iyi olduğunu söyledikleri için tereddüt etmedim alırken. tavsiye ederim

Geri