hamdi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan setapxxx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gerçekten bende takıldım artık..Sürükleyici bir yarışma..İçinde acun olan birşeyin kötü olduğunu görmedim ama neyse..Bu hamdi olayıda bir hayli gizemli..Yarışmaya ayrı bir renk katıyor..Tahminimce yine ekipten ve finansmanla ilgilenen biridir..Şansın azcık yaver gitsin 100-150 milyar alman işten bile değil..Ben hiç bu kadar bol keseden veren bir yarışma programı görmemiştim..Hele hele 300-500 milyonluk çamaşır makinesi için memedali beey memedali beey diye yalvartıp yakartanları gördükten sonra...

istanbul da olsam katılırımda hergün o yarışmada olman gerek nerde kalcan ne işyapcan oda var

meraklandım sımdı:D

bence bu hamdi beyi ımf ye gondermek lazım adam para isinden anlıyo

walla ben değilim ama olmak da istemem adama çok yükleniyolar:D

bence ayak rejiden elemanın biri arıyodur.o veriyodur teklifi:D

Bide öncelerden Nihat Beyan mıydı neydi. Noter işiyle şöhret oldu adam. Bunuda yakında gösterirler.

ben daha çok hamdi beyin var olup olmadığını merak ediyorum? gerçekten birisi acunla konuşuyor mu o telefonda yada konuşan varsa bu kişi sahiden teklifi azaltıp çoğaltma hakkına sahip mi?

ben daha çok hamdi beyin var olup olmadığını merak ediyorum? gerçekten birisi acunla konuşuyor mu o telefonda yada konuşan varsa bu kişi sahiden teklifi azaltıp çoğaltma hakkına sahip mi?
benimde merakım buydu...:)

Bakın işte adamlar amacına ulaşmış, merak yaratmışlar :)

Geri